Varning för fräckis: Paret gifter sig och skaffar 7 barn – 40 år senare viskar frun 1 ord som förändrar allt

Livet är inte alltid så lätt och vi alla har varit med om lite tuffare perioder. Många gånger kan det vara en enskild händelse som får en att bli lite deppig. Allt från tråkiga besked till otrohet eller problem på jobbet.

Att skämta om sådant kan anses lite förbjudet, men det kan samtidigt vara ett sätt för oss att avdramatisera det allvarliga. Det kan nog snarare vara bra emellanåt. Livet är inte alltid svart eller vitt – och man måste kunna få skratta åt elände.

Det tycker i alla fall jag – och många med mig. Den här fiktiva fräckisen berättade en kollega för mig tidigare i dag och jag fick mig ett riktigt gott skratt. Sista raden var väldigt oväntad – och vi får allt vara glada för att det bara är ett skämt!

 

Det gamla paret hade nu levt ett långt liv tillsammans. För att fira kärleken gick de på sin 40-åriga bröllopsdag till en lyxig resturang inne i staden och sparade inte på krutet.

Genom åren, efter giftemålet, hade de bland annat rest massor – och fått hela 7 barn tillsammans.

I samband med att de nu får in efterrätten så lutar sig maken framåt och säger med lågmäld ton:

– Älskling! Nu har vi varit gifta i hela 40 år och fått 7 barn. Det här har varit den bästa tiden i mitt liv och jag kunde inte vara lyckligare än jag är just nu. Det finns dock något som jag måste fråga dig.

– Det har gnagt i mig länge – och jag kommer aldrig finna fullständig inre ro innan jag fått fråga dig det här. Det är som så att jag aldrig riktigt kunnat släppa att vårt sjunde barn inte alls liknar eller påminner om de andra sex. Så jag måste fråga – har han en annan biologisk far?

PxHere

Frun tittar omgående ner i bordet, suckar djupt – och inser att hon nu måste avslöja sanningen för sin make.

– Ja, jag är hemskt ledsen, men det stämmer att han har en annan far än de andra, svarar hon.

Mannen skakas givetvis av beskedet att hans fru varit otrogen. Visst, de hade levt tillsammans länge, men det var ändå något som han inte alls var beredd på.

Med tårar i ögonen frågar maken:

– Vem? Vem är fadern till vårt sjunde barn? Vem är han?

Frun har fortfarande blicken neråt, men efter en kort stund reser hon huvudet och tittar sin make rakt in i ögonen.

Sakta lutar hon sig sedan framåt och svarar med viskande ton:

– Du…

Snacka om att den här tanten hade vänsterprasslat lite för mycket! Som sagt var det här bara en rolig historia, men ibland tror jag att vi mår bra av att få skratta åt det lite förbjudna!

Så snåla inte nu, DELA om du fnissade till!