Läraren ställer enkel mattefråga till klasens clown, svaret hon gör henne så rasande att hon säger upp sig

Läraren ställer enkel mattefråga till klasens clown, svaret hon gör henne så rasande att hon säger upp sig

Jag kan ju erkänna att jag var något av en klassens clown som barn. Det blev både en och två kvarsittningar genom åren för att vad jag tyckte var ”roliga” kommentarer. Sanningen är nog att det mest var jobbigt faktiskt.

Lille Johnny som figurerar i den här storyn har ett riktigt bra svar på sin lärarens fråga. Det är inte utan att man önskar man kommit på något liknande själv faktiskt. Helt klart värd en kvarsittning!

Den här historien handlar om en ung lärare som gör sitt bästa för att klara av en bråkig elev. Men det går inte riktigt som hon tänkt sig!

Läraren försöker sätta dit klassens clown

Shutterstock

En ung lärare hade fått tagit över en synnerligen stökig klass. Värst av alla var Johnny, klassen clown.

För att sätta sig i respekt hade läraren bestämt sig för att hon skulle ställa en fråga till Johnny och se till att han svarade korrekt.

Läraren: Om du får två katter av mig och sedan får du 2 katter till och till slut 2 katter till. Hur många katter har du då?

Johnny: Då har jag 7 katter, fröken.

Läraren: Nej, lyssna noga nu Johnny. Om du får två katter av mig och sedan får du 2 katter till och till slut 2 katter till. Hur många katter har du då?

Johnny: Det blir 7 katter, fröken.

Läraren: Okej, låt mig säga så här då. Om du får två äpplen av mig och sedan får du 2 äpplen till och till slut 2 äpplen till. Hur många äpplen har du då?

Johnny: 6 äpplen, fröken.

Läraren: Det stämmer. Och i så fall om du får två katter av mig och sedan får du 2 äpplen till och till slut 2 äpplen till. Hur många äpplen har du då?

Johnny: Det blir sju katter totalt, fröken.

Nu tappade läraren tålamodet och röt till ordentligt.

Läraren:  MEN FÖR HELVETE, HUR KAN DU FÅ DET TILL SJU KATTER?!

Johnny: Jag har ju redan en katt.

Läraren sa upp sig samma dag.

Om du är som jag och gillar humor får du gärna dela historien vidare och trycka på gillaknappen här under för att få mer roliga historier i ditt flöde!