25-åriga Johanna gifter sig med äldre man, efter sexet på bröllopsnatten får hon en chock

Man kan aldrig skratta för mycket. Därför är det väl en himla tur att vi har fräckisar och roliga historier som man kan plocka fram när som helst. Speciellt om man skulle vara på lite dåligt humör så är de extremt användbara. Jag vet inte hur många gånger jag varit lite småsur, men efter att ha läst ett bra skämt i stället haft ett brett leende på läpparna.

En del menar att det finns tydliga gränser för vad man kan skoja om. Jag tycker att man i fiktiva berättelser, som den här, kan skämta om det mesta. Men för de som inte tycker om lite fräckare humor är den här historien nog ingen hit. Jag fick mig dock ett riktigt gott skratt!

Stefan som var 83 år gammal gifte sig med sin betydligt yngre fru Johanna, som var 25 år. Eftersom hennes nyblivna man var till åren kommen bestämde Johanna att hon och Stefan skulle ha separata sovrum på bröllopsresan eftersom hon var orolig att han skulle överanstränga sig om de tillbringade hela natten tillsammans.

Eter ceremonin hoppade det nyblivna paret direkt in i en taxi, körde till Arlanda och gick på ett plan.

Redan samma kväll var de framme i Grekland där de skulle tillbringa en vecka.

När Johanna förberedde sig för att sova hon hörde hon plötsligt en lätt knackning på dörren. Det var Stefan som ville se om hans unga brud var ”redo” för handling.

De lade sig ner i sängen tillsammans en stund och allt gick bra. Efteråt kysste Stefan sin brud godnatt och gick in till sig. Men redan efter fem minuter knackade det lätt på dörren igen. Det var Stefan som ännu en gång undrade om Johanna var redo för en tur i sänghalmen.

Ännu en omgång

Visst var Johanna det, de är ju trots allt nygifta. Hon var lite orolig för Stefan under akten men allt går toppen och när de blev klara gav Stefan sin brud en godnattpuss och gick in till sig.

Knappt 10 minuter hann passera innan Johanna hör en lätt knackning på dörren som hon kommit att känna igen, och visst var det 83-årige Stefan som mot alla odds var redo för ännu en omgång.

När de är klara säger Johanna:

– Älskling, jag är otroligt imponerad av din insats ikväll, att du i din ålder kan göra det så bra och så ofta! Jag har varit med killar som är en tredjedel så gammal som du men som knappt skulle orka hälften så mycket Du är verkligen en otrolig älskare Stefan!

Stefan såg något generad ut, vände sig till Johanna och sa:

– Menar du att jag redan har varit här ikväll?

Sensmoralen i historien är att inte vara rädd för att bli gammal, Alzheimers har sina fördelar.

DELA gärna med dina vänner!