Advokat har bara dagar kvar att leva, då ger djävulen ett erbjudande han inte kan tacka nej till

Roliga historier om advokater har aldrig blivit lika stort i Sverige som i till exempel USA.

Kanske är det för att vi har en annorlunda kultur eller lagsystem men det här med att alla advokater är oärliga och lismande och går över lik för egen vinning har inte satt sig lika mycket.

Trots det hittar man en rolig historia om advokater ändå då och då. Det här är en av dem som jag hittat som jag tro ni också kommer gilla!

Advokaten och djävulen

En advokat hade fått en diagnos av sin läkare och det såg inte bra ut. Han hade bara dagar kvar att leva och det fanns inget läkaren kunde göra för honom.

Advokaten gick hem och gjorde något han aldrig hade gjort tidigare. Han bad till gud att rädda hans liv. Men eftersom advokaten var just en advokat, och av den typen som gjorde vad som helst för att sko sig var det en annan makt som svarade.

Plötsligt small det till i lägenheten och ur ett svart rökmoln steg djävulen ut. Med en mäktig röst så dundrade mörkrets först:

– Dödlige, jag har ett erbjudande. Jag kan ordna så ditt liv blir bekvämt. Inga sura klienter som känner sig lurade av dina hutlösa arvoden. Inga kollegor som ser ner på dig på grund av ditt bristande intellekt. Jag kommer femdubbla din inkomst, dina klienter kommer älska dig och du kommer leva tills du blir 100 år gammal.

Djävulen gjorde en dramatisk paus innan han fortsatte:

– Allt jag begär i gengäld är att hela din familj ska ruttna i helvetet i all evighet.

Advokaten funderade en stund innan han tillslut svarade:

– Så, vad är haken?

DELA gärna den här roliga historien om du vill bjuda en kompis på ett gott skratt idag och glöm inte att gilla vår sida om du vill ha ett roligare flöde!