Bekännelse: Paret har sex på hotell när de plötsligt hör ett ljud från korridoren

När man väl ska mysa till det med lite sex är det ibland en hel del som man ska tänka på. Du bör alltid se till att den andra har det bra, det ska helst ske hyfsat diskret för omvärlden – och man ska i all hast komma ihåg den där kondomen!

För en tid sedan hade sajten UMO en tävling där deltagare kunde skicka in sina roligaste kondom-minnen. Den här berättelsen (nedan) gav i alla fall mig ett brett leende på läpparna!

 

Det är en tjej som avslöjar ett minst sagt klockrent sexminne. Av alla bidrag i tävlingen var det här nog min favorit!

”Året var 2010 och jag och min pojkvän hade bestämt oss för att tågluffa genom Europa, bara han och jag och för att det skulle vara billigt skulle vi bo på vandrarhem.

En kväll när vi var i Prag och bodde på ett ganska sunkigt vandrarhem kände vi oss extra kåta. Vi började hetsa upp varandra rejält, smekas, kyssas, lite annat smått och gott (uppenbarligen var vi rätt högljudda), men vi hade i alla fall inga kondomer kvar och vi kände att vi inte ville ha sex utan när vi var utomlands.

Så vi klädde på oss snabbt och skulle springa ner till kiosken. Samtidigt hör vi ett ljud vid dörren och när vi öppnar så har någon nålat fast ett helt (!) kondom-paket och en lapp på vår dörr där det stod ”make love not babies and chlamydia” (ungefär ”skapa kärlek, inte barn och klamydia”).

Gissa om vi blev chockade – men glada, för nu behövde vi ju inte gå ut. Lite läskigt ändå för vi vet ännu inte vem det var som skrev lappen och lämnade kondomerna!”

Det här är vad jag kallar sann grannsämja – om än på ett hotell! Var inte blyg nu, utan tryck gärna på DELA-knappen för att sprida leendet vidare till dina vänner!