Bekännelse: Total förvirring när killen säger det oväntade efter sexakten

Under de senaste åren har folk blivit allt mer pigga på att dela med sig av saker och ting på nätet. Det är troligen en följd av att allt mer kommunikation sker via exempelvis Facebook och forum i dag än tidigare.

Vissa berättelser som personer basunerar ut, om än anonymt, kan vara riktigt roliga. Den här (nedan) hittade jag tidigare i dag på sajten Familjeliv – och jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet.

Att ha roligt i sängkammaren är något av det absolut bästa som finns, men det går inte alltid som man tänkt sig. De flesta av oss som har erfarenheter från att ha utövat den här formen av aktivitet sitter säkert inne på små skrönor och skojigheter som inträffat.

Även om jag kanske inte berättar om det för vem som helst så är det uppiggande när folk vågar dela med sig om sina roliga erfarenheter.

Kolla bara in den här från användaren ”Fröken Carlsson”:

Utbrister nått oväntat

”Den här hände nyligen när jag för första gången skulle hem till en kille som jag hade dejtat ett tag.

Väl hemma sätter han på radion och vi sitter och pratar lite till musiken. Efter en liten stund hade vi, som väntat, passionerat sex. Efteråt när vi låg i sängen och pratade utbrister han:

– Vad i helsike är detta som jag har satt på?!

Snacka om att bli bestört! Jag menar han får väl tycka så, men måste man säga det?

– Vadå?! säger jag – och han svarar med samma igen.

– Vad i helsike är detta som jag har satt på?!

Jag blev ju ledsen och förbaskad så jag sa då:

– Är det kanske bäst att jag går hem då…?

Han fattade ingenting – och jag fattade inte att han inte fattade. Efter ett tag redde vi dock upp situationen. Han hade ju syftat på radiokanalen – och jag trodde han menade mig.

Men, men – det hela löste sig i alla fall. Dessutom fick vi oss ett riktigt gott skratt! Det och sex … en riktig dunderkväll, med andra ord!”

Tyckte du också att denna historien var rolig? Tryck då på DELA-knappen!