Christina, 21, lämnade Jehovas vittnen – för att bli strippa: ”Det är en helt fantastisk känsla”

Jag är av åsikten att man ska få göra vad man vill här i livet – oavsett vad folk omkring en säger. Men det är lättare sagt än gjort att göra något som är tvärtemot vad ens egen familj tycker och tänker.

Just därför är historien om Christina Legreid så otroligt stark. Hon bröt nämligen upp med sin familj, som tillhör Jehovas vittnen, för att leva ett fritt liv som strippa.

Christina är bara 21 år men har redan gått igenom mer än många av oss gör under en hel livstid. Hon uppfostrades i en familj som tillhör det strängt kristna samfundet Jehovas vittnen. För en nyfiken ung tjej innebar det att växa upp med sin närmaste familj som bästa vänner. De som Christina gick i skolan med var inte ett lämpligt umgänge, enligt hennes föräldrar.

Istället för att vara ute, prova olika sporter och umgås med vänner oroade sig Christina ofta för att hon inte var en tillräckligt god kristen när hon gick runt och knackade dörr i området för att förkunna Jehovas budskap.

Om kvällarna låg Christina hemma i sängen och fantiserade om hur det skulle vara att få umgås med killar, fira födelsedagar och julafton.

Men ju äldre Christina blev desto mer insåg hon att det budskap som Jehovas vittnen stod för inte överensstämde med hennes egna åsikter. Så när Christina var 19 år gammal bestämde hon sig för att lämna Jehovas vittnen. Ett beslut som skulle kosta henne all kontakt med sina föräldrar.

–  Man ger ett löfte till Gud och lever enbart för hans skull. När jag gick ur tappade jag all kontakt med mina föräldrar och andra ur Jehovas vittnen vill inte kännas vid mig längre, de tittar inte ens på mig, säger Christina till norska Dagbladet.

View this post on Instagram

Home alone = Underwear all day 😜

A post shared by CHRISTINA LEGREID (@christinalegreid) on

När Christina väl lyckats slå sig fri från församlingen kunde hon äntligen göra allt det hon drömt om som barn. Bära klänningar, parfymer, högklackade skor, dricka drinkar och umgås med människor som inte var troende. Idag jobbar hon som strippa, en kombination av att få leva ut ordentligt samtidigt som hon tjänar bra med egna pengar för första gången.

– Jag älskar det! Uppmärksamheten, adrenalinet, jag glömmer allt. Jag vill jobba med det här tills jag kan leva av min blogg. Jag vill leva som jag själv vill och jag har inte ångrat en sekund att jag lämnade samfundet, säger Christina som vill inspirera andra ungdomar att våga ta steget från Jehovas vittnen.

View this post on Instagram

Weekend ♥️ . . . 📸: @toreaaslandphotography

A post shared by CHRISTINA LEGREID (@christinalegreid) on

Vilken otroligt stark, ung kvinna som visat upp ett enormt mod. Dela den här artikeln och låt alla dina vänner inspireras av den här starka berättelsen.