Elin rymmer hemifrån och plockas upp av polis, då avslöjas oväntad detalj om föräldrarnas sexliv

Många gånger så uppfattar barn betydligt mer än vi vuxna förstår. Det gäller att inte underskatta de små snillenas intelligens, för rätt som det är har de plockat upp något som de hört eller sett utan vi hunnit med att notera det.

Det här är lite av temat i den här roliga historien som jag hittade på nätet tidigare i dag. Slutet är riktigt klockrent – och jag fick mig ett otroligt gott skratt till kaffet! Det är ju det bästa tilltugget man kan begära!

Det var lilla Elin, 7 år, som hade rymt hemifrån – men nu satt inne på polisstationen i säkerhet. Hon hade plockats upp av 2 poliser som nu gav henne ett glas saft och frågade varför hon hade sprungit iväg.

Flickan på bilden har givetvis inget med den här fiktiva historien att göra.

”Dina föräldrar måste ju vara jätteoroliga”, säger den ena polisen.

– Ja, men det är som så att innan jag somnade i går kväll så hörde jag hur mamma och pappa var bekymrade över hur amorteringarna på huset skulle betalas av…

Poliserna stirrar chockat på varandra, men ber flickan fortsätta.

– Senare vaknade jag av ljud från deras sovrum. Där hörde jag pappa stöna och säga ”Jag drar mig ur!”. Mamma svarade, också stönande: ”Vänta lite, så kommer jag också!”.

Konstaplarna var nu ännu mer i chock – som utan att fråga om det fått detaljer om föräldrarnas skojigheter i sängkammaren.

Elin fortsätter:

– Så då tänkte jag att det var ju ingen idé att stanna kvar ensam och behöva ta hand om de där förbannade amorteringarna. Jag är ju bara 7 år…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett leende av pojkens svar!