Fräckis: Hustrun kommer hem utan trosor

När man är gift och har familj så kan det emellanåt vara svårt att hitta tid för att gå ut och festa med sina vänner. Det gäller att passa på när tillfälle ges.

Tyvärr så leder det ofta till att det dricks lite för mycket. Ofta ska ju den som är gift försöka hålla jämna steg med sina singelkompisar och då är man inte van vid tempot – och det går snett.

Har man tur så slutar det kanske med en spya och en rejäl baksmälla, men det kan också leda till saker man ångrar ordentligt. Kvinnorna i den här fiktiva, roliga historien höll sig väl på mattan, men deras män tyckte nog att det blev lite jobbigt ändå.

Jag tycker att slutet var riktigt rolig och jag hoppas att ni känner likadant och kanske till och med delar med er av historien när ni läst klart. Det är så många som behöver muntras upp i dagar som dessa.

Karin och Marie var bästa vänner och även om båda var lyckligt gifta så festade de fortfarande en hel del.

Just den här kvällen så blev det lite för många paraplydrinkar och det slutade med att de ragglade hemåt över en kyrkogård.

Shutterstock

Plötsligt blev båda riktigt kissnödiga, men de hade inget att torka sig med. Karin löste det genom att använda sina gamla trosor.

”Alldeles för vilda”

Marie ville ju inte gärna offra sina dyra silkestrosor, så det slutade med att hon använde en krans från en gravsten.

Dagen därpå snackar Karins och Maries makar Anders och Jocke om fruarnas tjejkvällar.

– De är alldeles för vilda, i går kom Karin hem utan trosor – och hon har varit bakfull hela dagen!

– Jämfört med Marie är det ingenting! svarade Jocke. I morse hittade jag ett kort uppstucket i ändan på henne med texten: ”Vi kommer aldrig att glömma dig! // Killarna på verkstan.”

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!