Fräckis: Johanna gör vad som helst för att hitta den perfekte livskamraten

Att ha mål och önskningar om framtiden är viktigt. Det är sådant som driver en framåt och höjer ens prestationsförmåga. Jag vet själv att jag arbetar bättre när det är lite stressigt. Här fungerar vi så klart annorlunda, men att ha en tydlig målbild får i alla fall mig extra fokuserad.

Tjejen i den här roliga historien visste vad hon ville få tag i, men det skulle visa sig vara svårare än väntat. Jag tror att många kvinnor kan relatera till poängen på sista raden, men även om jag själv är man så fick jag mig ett riktigt gott skratt!

Jag testade den här på en kollega för en stund sedan och även hon låg närmast dubbelvikt i flera minuter. Därför kände jag att jag måste få dela denna godbiten med er!

Det var vackra Johanna som var ute och tog en skön skogspromenad när hon helt plötsligt snubblade över något. Vid en närmare inspektion så visade det sig vara en gammal oljelampa. När hon gnuggade lite på den så kom en ande fram.

”Det här har man ju bara hört om i sagorna”, tänkte hon.

– Får jag 3 önskningar nu? frågade Johanna.

– Nej, svarade anden. Tack för att du släppte ut mig, men grund av de dåliga tiderna, devalvering och global konkurrens så får man bara en önskning nu för tiden. Så, vad ska det vara? undrade han.

– I så fall vill jag ha fred i Mellanöstern, sa kvinnan och tog fram en karta.

– Ser du länderna här? Jag vill att alla de ska sluta kriga mot varandra, sa Johanna.

Vill ha perfekt man

Anden kastade ett öga på kartan och utbrast:

– Men jösses, tjejen! De där länderna har ju krigat i tusentals år! Jag tror faktiskt inte att det går att göra något åt det, tyvärr. Jag är bra, men inte så bra! Önska nått annat.

Johanna tänkte en stund och sa sedan:

– Jag har aldrig lyckats träffa rätt man. En omtänksam, kärleksfull kille, som är hänsynstagande, kan laga mat och som står för i alla fall hälften av hushållsarbetet. Som är trogen och en bra älskare och inte kollar på sport hela tiden. Kort sagt, jag vill ha en perfekt livskamrat. Åh, jag hade gjort vad som helst för det – kan du uppfylla min önskan?

Anden var tyst en liten stund och suckade sedan:

– Vad fan, jag får kika på den där kartan igen…

Att fixa fram den perfekte mannen var inte så lätt det heller! Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!