Fräckis: Lars ger frun elak kommentar om hennes kropp – kontringen är genial

Fräckis: Lars ger frun elak kommentar om hennes kropp – kontringen är genial

I en relation så är ömhet och vardagsromantik oerhört viktigt. Trots att man levt längre med varandra så gäller det att hålla den typen av innehåll vid liv. Annars så kan glöden lätt avta.

De bästa äktenskapen är ofta de som har roligt tillsammans. Man blir sällan långlivade ihop om det bara är gnissel och tråkigheter. Det kan verkligen vara värt att tänka på.

I den här roliga, fiktiva historien verkade mannen ha en riktig skitdag – och han tog ut sin frustration på frun, men hennes kontring är helt klockren. Snacka om att ge svar på tal!

Jag skratta högt när jag kom till slutet och det tror jag att de flesta av er också kommer att göra. Sådant här kan verkligen få en på bättre humör en grå och kylig dag!

Gubben Lars kom hem från en riktig skitdag på jobbet och gick fram till sin fru som stod inne i badrummet med bar överkropp och tydligt beundrade sina bröst.

– Vad sysslar du med då, kärring? frågade han irriterat.

– Vet du! Jag var hos läkaren i dag och han sa att jag har bröst som en 20-åring, utbrast frun glatt.

– Jaså minsann, svarade Lars skeptiskt. Hade han inga kommentarer om det 55-åriga arslet du drar runt på?

– Nejdå, svarade hans fru och vände sig om. Vi talade inte om dig över huvud taget…

Jag tycker i alla fall att fruns svar på den spydiga kommentaren var helt klockrent! Snacka om svar på tal! Dela gärna om du håller med!