Fräckis: Lars svärmor dör under semestern – men reaktionen är helt klockren

Det finns många olika typer av relationer som är populära att skämta om. Polis och tjuv, barn och föräldrar, doktor och patient – men den kanske mest populära kategorin är man och svärmor!

Som make till en kvinna kan jag helt och hållet relatera till det här. Jag var alltid lite nervös inför att träffa min svärmor i början, men sedan har vår relation blivit riktigt bra. Det är så klart alla glada för.

Men jag tycker fortfarande den här typen av fräckisar är underbara. Just den här roliga historien (nedan) tycker jag är helt klockren. Den är visserligen fiktiv, men jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet! Hoppas att även du ska gilla den, även om poängen är av det fräckare slaget!

Det var Lars som reste ihop med sin fru och svärmor till det heliga landet på solsemester.

Bara 2 000 kr

Medan de var där och njöt av ledigheten så avled dock svärmor – och de kontaktade en lokal begravningsentreprenör för att ordna alla de praktiska detaljerna.

Pixabay

Av begravningsentreprenören fick de beskedet att det skulle kosta 50 000 kronor att transportera kroppen till Sverige för begravning. En sådan i det heliga landet skulle dock bara gå på 2 000 kronor.

Lars tog sig en funderade och meddelade att han ville att svärmor skulle transporteras hem för begravning där.

”En man dog här”

Begravningsentreprenören frågade mycket förvånat:

– Varför vill du lägga ut 50 000 kronor på transporten av din svärmor? Det skulle väll vara underbart att få henne begravd här i det heliga landet och bara behöva lägga ut 2 000 kronor?

Lars svarade:

– En man dog här för 2 000 år sedan, begravdes här och 3 dagar senare steg han upp från de döda. Jag kan bara inte ta den risken!

Snälla, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du skänka några leenden till dina vänner!