Fräckis (fiktiv): Skitstövel skäller ut expedit inför hela affären – hårda kontringen tar ner idioten på jorden

Även om de flesta människor man stöter på är trevliga och vänliga individer så kommer det alltid att finnas skitstövlar. Ni vet buttra, sura gubbar och tanter som inte tar hänsyn till andra, utan som bara ska ha allt på sitt sätt.

Sådana personer kan göra mig riktigt irriterad, men att ställa till en scen eller börja gapa på varandra är sällan en bra lösning. Bästa sättet för att få ner dem på jorden är ofta genom en klipsk, rapp kontring. Då brukar man kunna hamna i överläge – och så får man ta det därifrån.

Att sätta en riktig häcklare på plats, det njuter nog de flesta av oss av!

Den oförskämde mannen i den här fiktiva, roliga historien fick verkligen smaka på sin egen medicin efter att han bettet sig illa inne i en mataffär. Även om det inte hänt på riktigt, vad jag vet, så tycker jag att den sista kommentaren är fullkomligt lysande – och jag skrattade högt här bakom datorskärmen!

Jag hoppas att även du ska gilla den här fräckisen! Vem vet – kanske får du användning för den här kvinnans vassa svar någon gång i framtiden?

Det var då en mycket motbjudande man i övre medelåldern som traskade in på den lokala Ica-butiken med 2 barn. Han skrek konstant åt dem att ”hålla käften” och kunderna inne i affären stirrade alla generat och iakttagande.

happy and grumpy old men

Mannen har verkligen inget hyfs alls och slänger varor omkring sig.

”Din förbannade idiot”

Till sist, när gubben fört oväsen ett bra tag, så går en kvinnlig expedit fram till den oförskämde mannen för att försöka få honom att sansa sig en aning.

– Hejsan, säger hon vänligt. Är dina barn tvillingar?

– För i helvete! svarar han. Är du helt jävla hjärndöd, ditt rövhål?! De är inte tvillingar, det är en flicka på 4 år och en pojke på 6 år. Vad fan får dig att tro att de skulle kunna vara tvillingar, din förbannade idiot?!

Kvinnan tittar bara lugnt på den otrevlige mannen och svarar:

– Nej, jag var kanske fel ute – men jag har bara så förbaskat svårt att tänka mig att någon skulle kunna tänka sig att ligga med dig 2 gånger…

Hela butiken började jubla…

Gillade du kvinnans svar? Tryck då på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!