Hormonstinn 18-åring stjäl porr från sexbutik – domarens unika straff får hela staden att fnissa

Alla har vi varit unga och hormonstinna och ibland kanske till och med nyfikenheten tagit överhanden från vettet på oss.

Ungdomar idag är inget undantag. Det täcka könet ska utforskas och som för de allra flesta börjar det med bilder och tidningar.

Den här tonårspojken lät hormonerna styra och han kunde inte hålla händerna i styr när han besökte en ”vuxenaffär”. Men straffet han fick när han blev påkommen liknar inget man tidigare hört talas om.

I Ohio i USA finns en domare som dömer personer för mindre förseelser efter devisen ”öga för öga, tand för tand.” Domaren heter Michael Cicconetti och har gjort sig ett namn för att komma på kreativa, och ganska passande, straff åt de förbrytare som måste infinna sig i hans rättssal. Något en nyfiken tonårskille fick erfara, enligt sajten Positive Outlooks.

Lär inte göra om det

Under ett besök i en porrbutik blev pojken så pass sugen på en av de snaskiga tidningarna i hyllan att han inte kunde motstå att stoppa ned den i jackfickan. När han åkte fast för sitt lilla tilltag så erkände han sitt brott omedelbart i rätten.

Men istället för att ge pojken böter så kom domaren på ett mycket mer passande straff. Under en dag fick pojken sitta, iklädd ögonbindel, utanför affären och hålla upp en skylt med texten ”see no evil”. Det kan översättas till ”se ingen ondska.” Man kan nog gissa sig till att pojken inte begår samma tjuvknep igen va?

Fick be om ursäkt i tidningen

Men det är bara ett lite lustigt exempel på vad domare Cicconetti hittat på. Här nedan är några fler roliga exempel på straff han delat ut.

Ett par blev påkomna med att ha sex i en park, där vem som helst kunde se vad de höll på med. Istället för att dela ut en påföljd enligt straffskalan så fick paret städa hela parken, vilket också innebar att plocka upp använda kondomer och dylikt. De fick även betala för en helsideannons i den lokala tidningen där de bad hela staden om ursäkt för sitt snuskiga tilltag.

Stod på torget med gris

Vid ett annat tillfälle i den lilla staden så skulle den lokala polisen ta hand om en berusad man. Han reagerade genom att skrika ”grisar” åt polisen som tog med honom till häktet. Efter att ha nyktrat till fick han stå till svars för sina handlingar inför domaren. Mannen erkände ångerfullt att han skrikit åt polisen, varpå domaren klurade ut ett genialiskt straff.

Mannen, som lär tänka efter två gånger innan han kallar skriker efter en polis igen, fick nämligen stå på torget i sin hemstad tillsammans med en 170 kilo tung gris och en skylt med texten ”det här är inte en polis”.

Fick klä ut sig till Josef och Maria

Andra exempel är en kvinna som vägrade betala för sin taxiresa. Chauffören anmälde självfallet kvinnan som inte hade något annat väl än att inställa sig framför domare Cicconetti som straffade kvinnan genom att låta henne göra om hela resan på 48 kilometer – till fots.

Domare Cicconetti gillar att involvera djur i sina bestraffningar. Ett lysande exempel på det är när två tonåringar åkte fast för att ha målat ”666” på en Jesus-staty i staden. Ett vanligt straff hade gett tonåringarna problem att få jobb i framtiden så istället tvingades de att gå genom staden utklädda till Josef och Maria, med en åsna i koppel.

Det är lätt att avfärda domare Cicconetti som lite av en galning. Men faktum är att antalet återfallsförbrytade i domare Cicconettis distrikt ligger på tio procent, medan rikssnittet i hela USA ligger på 75 procent.

De här historierna fick mig att skratta flera gånger samtidigt som straffen känns både rättvisa och rimliga. Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får ta del av de här roliga straffen!