Ingegerd krockar med kaxig slyngel – geniala detaljen får polisen att gripa tölpen direkt

Ingegerd krockar med kaxig slyngel – geniala detaljen får polisen att gripa tölpen direkt

Det är absolut aldrig fel med en rolig historia. I dagens samhälle tycker jag att vi alldeles för sällan tillåter oss själva att skratta och ha roligt. Det är mest måsten och plikter som ska utföras – och först efter det kan man slappna av en liten stund.

Den här fiktiva berättelsen hittade jag på nätet tidigare i dag och jag fick mig ett riktigt gott skratt åt slutklämmen. Det gäller att kunna vara snabbtänkt och lite lurig även i de knepigaste av situationer!

Båda bilarna totaldemolerades när en äldre dam och en kaxig yngling krockade på riksväg 34 utanför Motala. De två – båda helt oskadda – kravlar sig ur bilvraken, lättade över att det inte gick helt åt skogen.

– Men din jäkla kärring, hur fan kör du? gastar grabben.

– Var tacksam i stället, käre vän, svarar damen vid namn Ingegerd. Det måste vara ett mirakel. Ett tecken från Gud att vi skulle träffas och bli vänner för resten av livet.

– Visst, säger ynglingen, helt övertygad om att gamlingen är spritt språngande galen.

– Titta här, utbrister damen och sträcker sig in i sin bil. Ett till mirakel! Min bil är helt förstörd, men den här whiskyflaskan är fortfarande intakt. Gud vill säkert att vi ska dricka den för att fira!

”Ska du inte ha något?!”

Damen öppnar flaskan och sträcker över den till ynglingen som än en gång bara håller med. Han tittar på tanten, känner att det nog kan vara bra med en sup för att dämpa chocken – och tar ett par ordentliga klunkar.

Han sträcker sedan flaskan till damen igen, men hon vägrar överraskande nog att ta emot den.

– Ska du inte ha något, kärring?!

– Nej tack, svarar Ingegerd. Jag väntar nog bara in polisen…

Snåla inte nu, DELA om du också fick dig ett skratt av damens snabbtänkthet!