Janne vägrar sluta håna fruns bakdel – men 5 timmar senare tar hon klockren revansch

Janne vägrar sluta håna fruns bakdel – men 5 timmar senare tar hon klockren revansch

För att ett förhållande ska kunna hållas vid liv och vara lyckligt så krävs det att man trivs bra ihop och har gott om vardagsromantik. Det sistnämnda kan vara svårt att få till när mycket går på rutin, men ibland kan en enkel komplimang eller en mysig kram räcka långt.

Några som nog verkade behöva hjälp på den fronten är det norrländska paret i den här fiktiva, roliga historien. Fruns vassa kommentar på slutet är dock helt btiljant!

Jag hittade den här fräckisen på nätet tidigare i veckan – och kände då direkt att jag måste få dela den med er. Ni vet ju vad ordspråket säger – delad glädje är dubbel glädje!

Det var ett medelålders par från Kiruna som nu varit gifta i 20 år. En söndag håller de på med arbete i sin trädgård. De påtar för fullt. Frun står på alla fyra med hela ändan i vädret och rensar ogräs i rabatten när maken Janne plötsligt vräker ur sig.

– Fasen gumman, du borde gå ner i vikt! Du är ju lika stor som grillen!

Vänder honom ryggen

Som bevis måttade han sedan över fruns bakdel med händerna och sedan över grillen som stod på deras uteplats – och utbrast med skratt i rösten.

– Ja, men titta. Vad var det jag sa? Precis samma storlek!

Frun blev väldigt förnärmad av makens påhopp och beslutade sig för att Janne gott kunde göra det som återstod av trädgårdsarbetet på egen hand. Hon gick in och tilltalade inte mannen mer under resten av dagen.

Men på kvällen när de går till sängs så kryper maken intill sin hustru och undrar om de inte ska ha lite vuxenmys.

Tanten vänder då ryggen åt honom och visar tydligt sin avsmak.

– Men vad är det gumman? frågar Janne helt oförstående.

Frun svarar väsande, ironiskt och triumferande.

– Tror du verkligen att jag tänder upp den här stora grillen för en ynka liten prinskorv?!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du också skrattade åt fruns revansch!