”Madde” trakasseras av främling vid busshållplats – oväntade svaret är helt briljant

Ibland är saker och ting inte alls som det de verkar. Då kan man bli riktigt ställd och ha lite svårt att veta hur man bör hantera situationen på bästa sätt.

Emellanåt är det dock så att det oväntade också kan vara positivt.

Den här roliga historien handlar lite om det – och jag fick mig ett riktigt gott skratt åt kommentaren på slutet. Snacka om oväntat för kvinnan!

Det var en tjej i 20-årsåldern vid namn Madeleine som skulle gå på bussen när den anlände till hållplatsen. När hon väl skulle gå ombord så insåg hon dock att hennes kjol satt alldeles för tight för att hon skulle kunna kliva upp på första trappsteget.

Något generad log ”Madde” snabbt mot chauffören och sträckte handen bakåt för att kunna dra ner dragkedjan lite och lätta på kjolen. Hon hoppades givetvis att det skulle göra det lättare att gå ombord, men när hon sträckte fram ena foten märkte hon att problemet kvarstod. Benet gick helt enkelt inte att böja tillräckligt.

Så kvinnan försökte dra ner dragkedjan lite till, men inte heller den här gången gick det att böja benet nog för att ta sig ombord på bussen. ”Madde” kände nu att det började bli lite pinsamt, så hon log snabbt igen mot busschauffören innan hon en tredje gång lättade på dragkedjan bak på kjolen.

Det gick dock fortfarande inte att kliva upp på bussen och kvinnan fick nu lätt panik.

Plötsligt tog då mannen bakom henne i kön till bussen ett lätt tag om hennes midja och lyfte upp Madeleine på första trappsteget. Hon blev givetvis mycket upprörd av att han tog sig sådana friheter.

– Hur vågar du röra min kropp så? Jag vet ju för fasen inte ens vem du är! ryter hon.

Mannen log och svarade:

– I vanliga fall skulle jag verkligen hålla med dig, men när du nu försökt dra ner min gylf tre gånger så tänkte jag att vi började bli vänner.

Var nu en hyvens kompis och DELA vidare den här artikeln till dina vänner! Det finns alltid någon i ens närhet som behöver muntras upp!