Lars stoppas av polis efter vansinnesfärd i 140 km/h – men knepet för att slippa böter får mig att skratta högt

Skilsmässor är aldrig roliga och kan få riktigt tråkiga upplösningar. Ibland går man isär som vänner, men i somliga fall kan det bli betydligt mer trista slut än så.

Jag har själv skilt mig en gång och det var en tung period, men sedan bestämde jag mig för att det var dags att gå vidare – och då hittade jag snart kvinnan som jag i dag är lyckligt gift med!

För att tona ner sådana där tråkiga ämnen behöver man få skoja till det ibland. Det tycker i alla fall jag är ett lysande sätt att hantera det på. Otrohet och andra bedrövliga grejer kan också vara roliga att dra fräckisar om!

Den här fiktiva, roliga historien hittade jag på nätet tidigare i dag. Den handlar lite om det jag berört här innan – och jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet! Jag ska erkänna att jag kan relatera lite till mannens sista kommentar! Helt klockrent!

Det var då gamle Lars som var ute och åkte i sin nya, fräsiga, dyra, sportiga Porsche. Han fällde ned taket hela vägen och tryckte på gasen för allt han var värd.

När Lars körde över 140 kilometer i timmen såg han blåljus bakom sig. De kom sakta men säkert ikapp honom. Lars vägrade dock stanna och tryckte ner gasen ännu mer, men när han närmade sig 180 km/h så ändrade han sig och stannade in vid vägrenen.

Polisen kom fram till bilen med en böteslappen i ena handen.

– Det har varit en förbannat lång dag, mitt arbetspass är snart slut och det är dessutom fredag den 13:e. Jag har ingen lust att börja trassla med papper och sådant där trist. Jag släpper här och nu dig om du kan lämna en bra anledning för fortkörningen som jag aldrig har hört tidigare.

Lars tänkte efter i 3 sekunder och svarade:

– Min fru lämnade mig förra veckan. Hon stack iväg med en polis. Nu trodde jag att det var han som ville lämna tillbaka henne…

– Trevlig helg! Åk vidare du, svarade polisen.

Snacka om klockren kommentar! Jag fick mig ett riktigt gott skratt! Tryck nu på dela-knappen för att sprida ett extra leende vidare till dina vänner!