Leif blir rasande när ligister kissar på hans tomt – när polisen anländer tror de inte sina ögon

Något av det absolut mest irriterande som finns är när andra tar sig friheter och och vandaliserar ens egendomar. Tomt, hus, bil, båt, cykel – sådana saker kan man tycka att folk ska hålla sig borta från, men det gör tyvärr inte alla.

Råkar man ut för ligister är oftast det bästa att ringa polisen, så att de får hantera saken – men mannen i den här fiktiva, roliga historien valde att ta saken i egna händer. Det gick väl så där, så vi får vara glada över att det inte hänt i verkliga livet.

Men inte undra på att polisen som kom till platsen fick sig en rejäl chock!

En riktigt bra fräckis kan verkligen liva upp en trist dag. Jag låg på baksidan och solade när jag stötte på den här godingen och min lite rastlösa stund förvandlades i stället till ett gapskratt – och nu tänker jag dra den här för halva grannskapet!

Hoppas att även du ska gilla den här roliga historien!

Polisen får larm om att det är ett himla liv på en tomt i närheten av Friends Arena i Solna, strax norr om Stockholms innerstad. De åker omgående dit med en patrull och möts då av en äldre man på gatan som går runt med två stora sopsäckar.

Wikimedia Commons

Ur den ena flyger det ut 100-lappar.

Kissar i rabatten

Den ena konstapeln kliver ut och stannar mannen som visar sig heta Leif.

– Men du, vad har du fått alla dessa pengarna i säcken ifrån? frågar polisen.

– Jo, det är som så att jag bor ju här bredvid Friends Arena. Alltid innan fotbollsmatcher brukar det komma förbi massa fotbollssupportrar och kissa i min rabatt. Då rusar jag alltid ut med häcksaxen och ropar ”100 spänn kontant, annars klipper jag av den”!

Polisen skrattar till, men återfinner snart professionaliteten.

– Jaha, det var ju kanske inte så bra. Ring oss i stället om du upplever sådana här problem.

Leif nickar till svar innan konstapeln frågar:

– Men vad har du i den andra säcken då?

Den gamle mannen tittar förvånat på polisen.

– Det är ju inte alla som betalar…

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt! Då kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!