Maken blir helt panikslagen när frun steker ägg, men vänta bara tills han avslöjar varför

Vi befinner oss i lite mörkare tider – och visst kan man känna sig både tröttare och deppigare än under exempelvis sommaren.

Med det i åtanke tänkte jag därför bjuda på en fiktiv, rolig historia som kan muntra upp lite grann en dag som denna. För som alla vet finns det inget som gör en lika pigg och glad som när det bubblar till i magen och man bryter ut i ett härligt gapskratt!

Historien ni nu ska få läsa utspelar sig en helt vanlig helgmorgon. Vi kan nog alla stämma in i att man då, efter en riktigt stressig vecka, helst föredrar lite lugn och ro och en sådam där underbar långsittning vid frukostbordet.

Men så blir inte riktigt fallet i den här historien. Rätt som det är stormar nämligen maken in – och är spritt språngande galen.

Varför då, kanske du frågar dig? Tja, se till att hänga med ända till slutklämmen så förstår du precis. För sista raden, den ger en minst sagt oväntad vändning på alltihop!

Och om du uppskattar den här historien så får du mer än gärna trycka på dela-knappen efteråt. Det är väl egentligen det minsta vi kan göra, för att muntra upp alla deppiga själar där ute i vintermörkret!

En lite äldre kvinna står vid spisen och steker ägg till frukost.

Plötsligt rusar hennes make in i köket. Han stirrar argsint på äggen och kippar efter andan i panik.

”Var försiktig”, säger han. ”FÖRSIKTIG! Släng i lite mer margarin! Åh HERREGUD! Du lagar för många på en och samma gång. FÖR MÅNGA!”

”Du lyssnar aldrig!”

Frun stirrar förvirrat på maken, men han fortsätter jaga på.

”Vänd på dem! VÄND PÅ DEM – NU! Vi behöver mer margarin, snabbt! Åh herregud, när kommer det mer margarin? Det kommer att klibba fast! Jösses, var försiktig. FÖRSIKTIG! Jag sa var FÖRSIKTIG! Du lyssnar ALDRIG på mig när du lagar mat. Aldrig! Vänd på dem nu! Skynda på! Är du GALEN? Har du tappat vettet? Glöm inte att salta, för fasen. Du glömmer alltid saltet. Använd salt! ANVÄND SALT! SALTET! Åh herregud. Jag kan inte ens titta på det, jag mår illa…”

Kvinnan stirrar på honom igen och skriker:

”HAR DU TAPPAT FÖRSTÅNDET FULLSTÄNDIGT? Tror du inte jag vet hur man steker några jäkla ägg?!”.

Mannen lugnar ner sig. Sedan vänder han sig mot frun och säger lugnt och sansat:

”Jag ville bara visa dig hur det känns när jag kör bil och du sitter bredvid”…

Var inte snål nu, DELA vidare den här underbara historien till dina vänner på Facebook så att de också kan få ett gott skratt i dag!