Man i omklädningsrummet svarar när mobilen ringer – ofattbara avslöjandet får mig att skratta högt (fiktiv)

Det är få saker som kan förgylla en dag som roliga historier. Jag försöker alltid inleda dagen med en fräckis på jobbet. Det brukar kunna höja stämningen och få kollegorna på bra humör. Med tiden har de lärt sig att jag försöker få det här till en tradition och det verkar uppskattas.

Den här lilla fiktiva berättelsen drog jag vid morgonkaffet i dag och det var flera som låg dubbelvikta av skratt. Det är faktiskt en riktig klassiker, men inga av mina kollegor verkade ha hört den innan.

Jag drog det här skämtet redan för 10 år sedan, men jag tycker faktiskt inte att det blir gammalt. Jag skrattar själv gott varje gång jag hör eller berättar den.

Hoppas att historien ska bjuda dig på en rolig och skrattfylld dag!

Dagens roliga historia

Plötsligt ringer en mobiltelefon i omklädningsrummet på gymmet. En av männen där inne tar obekymrat upp den och svarar.

Mannen: Ja hallå?

Kvinnan: Hej älskling, det är jag. Är du med killarna? Stör jag?

Max Pixel

Alla i omklädningsrummet hör kvinnan eftersom mannen tryckt på högtalaren.

Mannen: Nej då, du stör inte. Vi är på gymmet!

Kvinnan: Så bra! Jag är på shoppingcentret och har hittat en otroligt fin väska. Den kostar egentligen 17 995 kronor, men det är rabatt så den kostar bara 11 995 kronor i dag! Kan jag köpa den?

Mannen: Det var ju ett fantastiskt pris! Självklart ska du köpa den om du gillar den, svarar han.

Kvinnan: Åh! Tack älskling. Du är så himla söt! När när jag ändå har dig på tråden så tänkte jag berätta att jag var förbi Porsche lite tidigare i dag. De skulle få in en otroligt snygg Porsche 918 Spyder. Det är en sådan där som jag visade dig härom veckan.

”Testa 12 miljoner”

Mannen: Hur mycket begär de för den då?

Kvinnan: 1,9 miljoner,

Mannen: Men köp den om du vill, men då ska det ingå vinterhjul och en fri service också!

Kvinnan: Åh! Tack hjärtat. Du är så snäll. Det var en grej till också innan vi lägger på. Du vet det där huset vid vattnet som vi kollade på förra året? Det är till salu nu igen! Nu begär dom bara 13 miljoner – vad säger du?

Mannen: Tja, det är ju förvisso billigare än tidigare, men lägg 11,5 miljoner – då köper vi det på en gång. Skulle de tacka nej så ge testa 12 miljoner. Det är väl ett rätt okej pris ändå.

Kvinnan: Då gör jag så. Vi ses hemma sedan! Jag älskar dig!

Mannen: Jag älskar dig med. Hej då!

Han lägger på luren och de andra männen i omklädningsrummet står och stirrar på honom med stora ögon som om han var helt knäpp i huvudet. Till slut frågar mannen med ett stort leende på läpparna:

– Ursäkta mig, men är det någon som vet vems telefon det här är?

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!