Mattias snuskpresent hamnade i helt fel händer: ”Ville bara dö”

Mattias snuskpresent hamnade i helt fel händer: ”Ville bara dö”

De allra flesta av oss kan nog känna igen beskrivningen av att det är riktigt nervöst att träffa sina svärföräldrar för första gången. Vanligtvis har man hunnit bli bekväm med sin pojk- eller flickvän, men nu gäller det att även ”godkännas” av familjen.

Många försöker då framstå som någon man inte riktigt är. Det blir att man springer med disk, går ut med soporna, gör det snyggt efter middagen. Allt med ett brett leende, så klart! Det gäller ju att framstå som den perfekta partnern till deras son eller dotter.

En svensk man vid namn Mattias hade en kanonbra plan för första mötet med sina svärföräldrar, men något skulle gå brutalt fel. Jag kan inte sluta skratta åt den här historien som av allt att döma dessutom är helt sann!

 

Det var för ungefär 2 år sedan som Mattias hörde av sig till radiokanalen NRJ och sa att han hade en helt otrolig historia att berätta. Därför blev han uppringd i live-sändning för att få lätta sitt hjärta.

Träffat en ny tjej

Och ja, vad ska man säga? Snacka om att han levererade! ”Jag har jobbat med radio i så många år. Men det finns aldrig något som kommer toppen denna dag alltså”, skriver programledaren Felix Andersson på Facebook.

Det var som så att Mattias hade träffat en ny tjej. Flickvännen och hennes pappa fyllde år på samma dag och det var också under den gemensamma födelsedagen som Mattias skulle få träffa sina svärföräldrar för första gången.

Männen på bilden har inget med den här historien att göra. Bild: Shutterstock.

Under middagen så räckte han över en present till flickvännens pappa. Ett snyggt första intryck, så klart – men det skulle visa sig att Mattias hade tagit fel paket. Den fräcka present som tjejen skulle få hade han nu råkat ge till sin nye svärfar.

Kan inte hålla mig för skratt

När pappan öppnade paketet, såg innehållet och läste tillhörande lapp … ja, det är fullt förståeligt att Mattias ville sjunka genom jorden. Jag ska dock inte avslöja för mycket, ni ska själva få lyssna på den klockrena inspelningen här nedan, men jag kunde inte hålla mig för skratt.

Mannen på bilden har inget med historien att göra. Bild: Pexels.

Det förekommer lite grövre språkbruk i klippet, så känsliga läsare varnas för det – men såvida man inte har några direkta problem med sådant, så är det här en riktig höjdare!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFelixOnTheRadio%2Fvideos%2F10212001943665266%2F&show_text=0&width=560″ /]

Ja, vad ska man säga?! Något av det mest pinsamma – och roligaste – jag har hört! Mattias rim till dildon är ju oslagbart!

Det ska dock sägas att han förtjänar massvis av applåder för att han vågar dela med sig av den här berättelsen. Det vet jag faktiskt inte om jag hade vågat!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! De här historien förtjänar att spridas!