MC-knutte trakasserar Göran på baren – oväntade kontringen får tuffingen att börja gråta

En rolig historia förgyller alltid min dag. Därför blev jag så glad när jag snubblade över den här roliga historien om en mc-knutte vars tuffhet slår tillbaka mot honom ganska rejält.

Trots att historien självklart aldrig inträffat på riktigt har den ändå en poäng tycker jag och det är att synden ofta straffar sig själv.

Göran hade suttit i baren med en öl framför sig i en timme utan att röra den. Då kliver en stenhård mc-knutte in på baren, går fram till Göran, tar ölen och sveper den i ett nafs.

Då börjar Göran att störtböla, vilket gör mc-knutten osäker.
– Jag klarar inte av att se dig gråta, jag köper en ny öl till dig om du slutar böla, ber mc-knutten.

– Strunta i ölen, det är inte det, snyftar Göran.

– Nähej, vad är det frågan om då? undrar den förbryllade mc-knutten.

– Jo så här är det, svarar Göran. Jag försov mig imorse och kom för sent till jobbet så jag fick sparken. På parkeringen upptäckte jag att någon snott min bil så jag tog en taxi hem. När jag kom hem insåg jag att jag tappat bort min plånbok och skulle få en saftig räkning från taxibolaget. När jag väl klev in hemma så såg jag min fru bli påsatt av grannen. Då bestämde jag mig för att ta livet av mig men då dök du upp och drack upp ölen jag lagt giftet i.

Jag skrattade så jag satte kaffet i halsen när jag läste den här! Dela gärna den här historien vidare så att dina vänner också kan få sig ett härligt måndagsskratt!