Ola listar ut chefens skamliga hemlighet – ofattbara reaktionen får mig att sätta kaffet i halsen

Det är få saker som slår en riktig kanonbra rolig historia!

Till exempel en fräckis kan verkligen få en tråkig dag att plötsligt bli betydligt bättre. Ett gott skratt gör så otroligt mycket med ens känsla i kroppen.

Av någon anledning gillar jag främst skämt som är lite förvrängda från verkligheten. När det liksom är för dumt eller konstigt för att kunna vara sant. Det blir lite som att fly in i en fantasivärld där vad som helst kan hända!

Jag vet inte om ni förstår precis vad jag menar, men den här roliga historien är i alla fall åt det hållet – alltså lite knasig.

Jag tycker att den är fullständigt klockren – och fick mig ett riktigt härligt skratt på slutet!

Arbetaren Ola hade aldrig varit speciellt vass på att passa tider. Speciellt lunchtimmen på jobbet hade överskridits ett stort antal gånger.

Än så länge hade chefen aldrig avslöjat honom, men Ola var hela tiden rädd att han skulle göra det.

Jobbarkompisarna skämtade ofta med kollegan om att han var onödigt rädd av sig och menade att chefen ju ändå aldrig var på jobbet klockan 13 när lunchtimmen var slut, så visst kunde Ola komma en kvart för sent emellanåt.

Har vild älskog

En dag tänkte han att han skulle åka hem och käka på rasten och efter en stund hörde Ola ett ljud uppifrån sovrummet. Han gläntade försiktigt på dörren och därinne låg chefen och hade vild älskog med sin anställdes vackra fru.

Ola smög sedan tillbaka till jobbet – och nästa dag kom han ifrån lunchrummet exakt klockan 13. En av kollegorna frågade då förvånat:

– Jaha. Varför tog du inte en extra kvart i dag då?

– Är du inte klok?! svarade Ola. I går var det snudd på att chefen avslöjade mig!