Rolig historia: 95-åring tant har snuskigt knep för att räkna ut Lars ålder

Den här roliga historien hittade jag på nätet tidigare i dag – och den gav mig ett riktigt gott skratt! Därför kände jag att jag måste få dela den med er!

Fräckisen handlar om en man som valde att plastikoperera sig. Först gick allt precis som det skulle – men senare på eftermiddagen skulle han råka ut för en gammal dam. Hennes smarta knep bjöd mannen på en oväntad överraskning! Mycket nöje!

Glöm inte att ett gott skratt förlänger livet!

Ville ha yngre ansikte

Lars hade nu fyllt 47 år och tyckte att han började se lite sliten ut. Det var en man som var väldigt noggrann med sitt yttre, så han bestämde sig för att ge sig själv en ansiktslyftning i födelsedagspresent.

40 000 kronor fattigare, men med ett yngre ansikte, kom han nöjd ut. På vägen hem från plastikkirurgen köpte han en tidning på Pressbyrån och passade på att fråga damen i affären hur gammal hon trodde att han var.

– Runt 35 kanske, trodde hon.

Lars svarade glatt att han var faktiskt var 47. Eftersom han dessutom var lite hungrig passade han på att stanna på McDonalds. Väl framme vid kassan ville han, fylld av självförtroende, åter kontrollera att han såg yngre ut än han var.

Träffade gamling

Så han frågade kvinnan i kassan hur gammal hon trodde att han var. Tjejen gissade att han var 28 år. Mannen log och sa:

– Jag fyller 47 i dag!

En stund senare på hållplatsen, när Lars stod och väntade på bussen hem, så noterade han gammal dam bredvid honom – och passade på att ställa samma fråga. Hon svarade:

– Jag är 95 år gammal och har dålig syn, men som ung hade jag en bensäker metod att bestämma ålder på män. Jag brukade stoppa handen innanför byxorna och känna efter. Jag prickade alltid helt rätt!

Lars tänkte efter en stund och tittade sig sedan omkring och märkte då att det inte var någon där, så varför inte? Efter att ha klämt, vridit och känt i ett bra tag från alla håll och kanter sa gumman nöjt med ett leende:

– Du är 47 år i dag!

Mannen såg förvånad ut och frågade:

– Hur tusan visste du det?

95-åringen log brett och svarade viskandes:

– Det var inte så svårt. Jag stod bakom dig i kön på McDonalds…