Rolig historia: Kollega avslöjar för Maja vad man kan göra med en termos

Dagar då det är regn, blåst och rusk ute vill man faktiskt bara krypa upp i ett hörn i soffan och mysa med massa filtar och höra när ovädret bankar på rutan.

Det absolut bästa som finns då är att få höra, eller läsa, en riktigt rolig historia som trots det gråa mörkret får en på riktigt gott humör.

Att skratta kan verkligen fungera som räddning för det mesta – irritation, tristess och deppighet. Jag tror dessutom att den här fräckisen kommer få dig på riktigt bra humör i dag!

Vanligtvis är jag faktiskt inget vidare stort fan av blondinskämt och sådant. Att ens yttre skulle ha att göra med ens intelligens är så klart bara dumheter. Fast när vitsarna är riktigt bra kan jag inte hålla mig för skratt. Precis som med den här!

Både jag och min sambo är blonda, sådant där får man faktiskt bjuda på ibland – det är ju trots allt bara en rolig historia! Den här är dessutom helt klockren!

Rolig historia

Det var 19-åriga Maja som stod i personalköket och förberedde sin lunch när kollegan Christian kom och ställde sig bredvid. Ur sin väska tog han upp en termos och gick sedan bort för att hämta en tallrik.

– Oj, vad är det där? undrar Maja.

Christian kollar lite förvånat på henne.

– Det är en termos. Vet du inte vad det är?

– Nej, en sådan har jag aldrig sett, svarar hon. Vad gör den?

– Det är en jättesmart grej för förvaring av olika typer av mat och dryck, säger Christian. Den håller varma saker varma och kalla saker kalla.

– Men Gud vad bra, utbrister Maja imponerat. En sådan måste jag skaffa!

Dagen därpå möts de igen i köket. Med stolthet i blicken ställer Maja upp en spillrans ny termos på diskbänken.

– Jaha, kolla där, säger Christian. Du har också skaffat en sådan!

– Jajamän, svarar hon nöjt.

– Vad har du med dig i den då? undrar kollegan.

Maja skiner upp:

– Det blir gulaschsoppa och isglass!

Visa nu att du har lite skön humor och tryck på dela-knappen!