Rolig historia: Lars hittar intressant annons på ICA – men detalj i texten får mig att gapskratta

Att hålla koll på tider, datum, möten och evenemang är inte det allra enklaste. Många av oss använder en kalender som noggrant fylls i på daglig basis för att se till att saker och ting inte krockar.

Så borde nog fler göra. Jag är en av de som slarvar med sådant här – och just därför har man fått stå där som en idiot ett par gånger. Dubbelbokad med ångest.

Nu för tiden går det ju att ha allt i mobilen på ett smidigt sätt. Det borde verkligen utnyttjas, men varenda gång jag försökt strukturera upp mitt liv på det här sättet så är det precis som med bantning – det varar enbart några dagar och sedan är det tillbaka till gamla synder.

Det är kanske framför allt män som tenderar hamna i den här typen av knipor. För mig känns det i alla fall så.

Min pappa försökte nämligen alltid att hålla sina åtaganden i huvudet medan mamma skrev ner precis allt som var planerat i hennes liv. Allt från jobbmöten till vad hon skulle handla på vägen hem från frisörsalongen.

Att hålla vad man lovar och att dyka upp i tid blir givetvis ännu viktigare när det är stora saker som är inplanerade. Som dop, bröllop, födelsedagar och sådant. Då gäller det att inte något annat kommer i vägen!

Den här roliga historien handlar om precis det här! Jag hittade den på nätet tidigare i dag och fick mig ett riktigt gott skratt. Jag gissar att det här inte hänt på riktigt, men jag tycker ändå att den är helt klockren. Poängen säger verkligen något om hur vissa människor fungerar!

Nåväl – till historien!

Det var Lars som var på väg till Ica för att handla. Han hade gärna velat gå på Sweden Rock Festival 2018, men inte kunnat fixa en biljett. För att försäkra sig om att gå miste om någon chans kollade han av nätet, annonser och anslagstavlor med jämna mellanrum.

Flickr

Den här dagen hittade han faktiskt en annons som såg lovande ut. Utanför Ica, på en anslagstavla, läste han följande (de första raderna med stor entusiasm):

”Min käre vän köpte för en tid sedan en biljett till Sweden Rock Festival 2018, men glömde tyvärr helt av att det var samma helg som han skulle gifta sig.

Om du är intresserad så letar han därför nu efter någon som kan ta hans plats!

Det är på lördagen klockan 15.00 i Storkyrkan. Hon heter Johanna, är blond, 171 centimeter, 67 kilo, i hyfsad form, bra på att laga mat och gillar myskvällar. Hon kommer att vara klädd i vit brudklänning!”

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!