Rolig historia: Slyngeln skäller ut 81-åring på stranden – men krutgubbens kontring är helt klockren

Många unga i dag är respektfulla och trevliga mot oss lite äldre och mer erfarna. De förstår att vi varit med och lagt grunden till att många av dem har det bra i dag – och att de kan bo i ett samhälle som får dem att trivas med tillvaron.

Samtidigt finns det också otacksamma och stroppiga typer som inte alls vet hur man ska bete sig. De är dåliga på att ta ansvar och värnar inte om sin omgivning. Det handlar ofta om lata slöfockar som måste inse att livet är något som man själv måste ta tag i.

Den här fiktiva och roliga historien handlar lite om det. Sista raden är helt klockren – och jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt här på bussen när jag såg krutgubbens kontring!

Något av det bästa som finns är när en riktig häcklare sätts på plats och det får man verkligen säga att den här härliga 81-åringen lyckades med!

Min gissning är att de flesta av er kommer att tycka om den här roliga fräckisen!

Det var då en ung, stöddig man med högt självförtroende som spenderade dagen på stranden. Plötsligt sprang han in i en 81-årig man som satt och njöt av stunden.

Pixabay

Hela stranden kunde höra

Av någon oförklarlig anledning så fick grabben för sig att bestämt och ljudligt förklara för pensionären varför den äldre generationen måste börja förstå den yngre.

– Du växte upp i en helt annan, primitiv värld, sa han tillräckligt högt så att hela stranden skulle höra.

– Vi unga i dag har vuxit upp med platt-TV, jetplan, rymdresor, rymdpromenader, internet, chips, iPads, laptops, mobiltelefoner, snabba datorer, eldrivna bilar och mycket, mycket mer!

Den 81-årige herren suckade djupt, men svarade sedan så att alla hörde:

– Du har alldeles rätt, unge man. Vi hade inte allt det där moderna när vi var unga. Så vi uppfann det! Nu får jag fråga till dig, din arroganta lille skit – vad tusan gör du för nästa generation?

Jag tycker att gubbens kontring var helt klockren! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!