Alexander sprider lista med hårda krav för ”en bra kvinna” – idiotin får hela nätet att se rött

Sedan urminnes tider har det funnits olika uppfattningar om hur kvinnor respektive män ska bete sig, vilka egenskaper som är attraktiva för män och vilka som är attraktiva hos kvinnor. Idag är den debatten inte lika het längre, i och med att könsrollerna suddats ut lite med tiden. Men trots det finns det fortfarande vissa uppfattningar om hur kvinnor och män ”ska” vara, och nu har en man delat med sig av en lista på hur han tycker att kvinnor ska vara.

Mannen i fråga heter Alexander Cortes och de tolv punkter han listat över önskvärda egenskaper hos kvinnor ska enligt honom själv hjälpa män att välja rätt kvinna. När Alexander spred listan trodde han säkert att han skulle få medhåll från både män och kvinnor – men riktigt så gick det inte.

”Var tacksam”

Listan över egenskaper är självfallet helt idiotisk, då det inte finns någon mall för hur en fantastisk kvinna, eller man för den delen, ska vara. Vi är naturligtvis alla underbara på våra egna lilla sätt, men det känns relevant att rapportera om då det här nu väckt starka reaktioner världen över. Vi vill dock starkt poängtera att vi INTE står bakom den här galenskapen!

Här är Alexanders lista.

– Var smal
– Var bra på att laga mat
– Ha långt hår
– Sminka dig
– Var feminin
– Visa tacksamhet
– Var sensuell
– Raka dig regelbundet (borde vara självklart)
– Var modemedveten
– Klä dig i rosa och andra kvinnliga färger
– Älska män
– Lyssna på män

https://twitter.com/AJA_Cortes/status/1098710614057222146

”Aldrig bli en bra mamma”

Alexanders idiotiska lista har väckt otroligt starka reaktioner världen över där folk har rasat över hur dum listan är, men Alexander står på sig.
– Om du visar en kvinna den här listan och hon regerar genom att bli arg, då borde du välja bort henne. Hon kommer aldrig kunna bli en bra mamma, säger Alexander till The Mirror.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att fler kan inse att alla har rätt att vara precis vem de själva vill!