Alice, 42, kallas ”världens sexigaste mormor” och dejtar män i sin sons ålder – se nu när hon släpper förklädet

Idag är vi över sju miljarder människor på vår planet och vi är alla helt unika varelser, vilket är fantastiskt på många sätt och vis. Vad som dock är oundvikligt för oss alla är att vi ständigt blir äldre.

Inget på vår jord, inte ens naturen, står emot tidens tand. Men hur man åldras skiftar väldigt mycket från person till person, eftersom vi ju alla är olika.

42-åriga Alice Vasquez är en av de människor som inte tycks åldras alls, och har gjort sig ett namn som ”världens sexigaste mormor.”

Alice Vasquez har två barn, en son på 26 år och en dotter på 23 år, som i sin tur har tre barn. Det gör Alice till en väldigt ung mormor.

”Ingen vanlig 42-åring”

Var Alice än går så vänder sig män i alla åldrar om för att få en skymt av henne, och på Instagram har Alice samlat på sig över 40 000 följare som dagligen får uppdateringar från ett liv i sus och dus.

– Jag vet att jag inte ser ut som en vanlig 42-åring. Män brukar tycka att jag är snyggare än 20-åriga kvinnor, säger Alice till Daily Star.

Alice håller sig i form och tränar väldigt hårt för att bibehålla sin tränade kropp, men mormodern har också tagit hjälp av operationer för cirka 100 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 830 000 svenska kronor.

– Jag har alltid tagit bra hand om min hud och varit noggrann med min sömn. Jag vilar sällan från träning, utan ser det som en utmaning att hålla mig fast i kroppen ju äldre jag blir, säger Alice till The Mirror.

”Livet tar fart som mormor”

Det är inte bara utseendemässigt som Alice behållit sin ungdom. Hon lever även väldigt ungdomligt och går ofta ut och festar med sin dotter och hennes vänner.

– När jag var i 20-årsåldern var jag ung och gjorde allt ungdomar ska göra, plus att jag var mamma. Det var väldigt hektiskt. I 30-årsåldern lärde jag känna mig själv bättre. Nu är jag mormor och livet kan ta fart igen, säger Alice till Daily Star.

Alice träffar även män som är lika gamla som hennes son.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!