Andrea vill få sonen att säga ”mamma” första gången – men lyssna nu noga på hundens svar

När man har både bebis och hund under samma tak blir det sällan tråkigt. Båda har en otrolig förmåga att överraska oss vuxna – och deras charmiga sätt kan verkligen få en att smälta.

Nu handlar det ju om människa och djur, men de har trots allt en del likheter på så vis att de kan väcka enormt starka känslor hos oss. Det här är ju mestadels positivt och jag kan inte få nog av dessa sötnosar eller av att följa deras utveckling i livet.

Kolla bara in detta underbara klippet (nedan) som fått över 13 miljoner på nätet att skratta!

Det är den amerikanska mamman Andrea som drömmer om att få sin 9 månader gamla son Sam att säga ”mamma”, som han inte lärt sig ännu. Pojken blir ofta mer medgörlig när han får mat, så den här gången har Andrea satt sig ner med en av bebisens favoriträtter på tallriken.

Bild: Youtube

Familjens hund, Patch, är även han hungrig och kommer genast för att vara med!

Oväntad reaktion

Mamman försöker flera gånger att hjälpa Sam att säga ”mamma” genom att själv upprepa ordet. Vovven är dock den som verkar mest entusiastisk (i alla fall över maten) och plötsligt ska hunden chocka hela familjen.

Det här är en jycke som verkar sitta inne på närmast mänskliga egenskaper, för lyssna nu på hans reaktion när Andrea håller fram gaffeln med mat och säger ”mamma”…

Ja, det är alltså inte pojken Sam som är först ut med att lyda Andrea uppmaning att säga ”mamma”, utan hunden. Man kan tydligt höra hur vovven på ett imponerande tydligt sätt får fram ordet – och inte konstigt att familjen bakom kameran har svårt att hålla sig för skratt!

Visst var detta klippet charmigt? Hundar är verkligen underbara djur! Tryck gärna på dela-knappen om du håller med!