Bli oemotståndlig i sommar: Nu finns en gin & tonic-parfym som får dig att dofta frisk GT i solen

Sommaren är äntligen här och med den kommer varmt väder, bad, sena nätter med goda vänner och allt det där underbara som hör sommaren till.

De flesta av oss bär parfym, kanske inte varje dag men i alla fall när man ska på någon tillställning av något slag. Det ger en liten extra kick självförtroende att veta att man luktar gott.

I sommar kan man dessutom lukta somrigare än vanligt – med GT-parfymen!

Är det någon drink som varit på allas läppar de senaste åren så är det gin och tonic.

Den ack så simpla men ändå väldigt komplexa drinken har fullkomligen exploderat i popularitet och lite varstans i vårt avlånga land har det dykt upp svenska gin-producenter.

Lukta somrig GT i solen

Nu finn chansen för alla GT-älskare att ta sin favoritdrink ett steg längre. Det franska parfymhuset Art de parfum har nämligen släppt en GT-parfym.

Bildkälla: Art de parfum

Det innebär att man inte bara behöver nöja sig med att ha gin och tonic i glaset, man kan även ha det på halsen och på handlederna.

Bildkälla: Shutterstock

”Tidskapsel av engelsk tradition”

Parfymhuset själva beskrivet GT-parfymen så här:

”Den här doften är en tidskapsel av engelska traditioner. Första doften är lika uppfriskande som den första, djupa klunken av en iskall GT, med inslag av citrus och enbär.”

Bortom de givna huvuddofterna gin och tonicvatten så innehåller parfymen spår av gurka och cederträd.

Bildkälla: Shutterstock.

Vill man dofta som sin favoritdrink i sommar så får man hosta upp drygt 1 300 svenska kronor, och den går att köpa här.

Vill du lukta så här i sommar? Eller känner du någon som vill? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!