Erik stämmer TV-jätten – här är vanliga kanalerna som fick honom att ”onanera sönder” sin penis

Att spela datorspel har idag växt fram till en miljardindustri. Man kan utbilda sig till att spela dator och ungdomar tjänar fantasisummor på att spela för olika lag, precis som i idrottsvärlden.

Matcherna, eller tävlingarna, i datorspel sänds väldigt ofta över nätet, på en tjänst som heter Twitch.tv som är värderad till fem miljarder dollar idag.

Men allt är inte guld och gröna skogar. En amerikansk man, Erik Estavillo, stämmer nu streamingjätten på 25 miljoner dollar, motsvarande 230 miljoner svenska kronor, uppger Unilad.

Erik Estavillo, hemmahörandes i San Francisco, hävdar att streamingjätten Twitch orsakat honom skador.

Onanerade sönder sin penis

Erik följer i dagsläget 786 kvinnliga spelare, som ofta sänder när de spelar.

Här är Pinky Sparkles, en av de mest populära.

View this post on Instagram

Hi

A post shared by Pnkysparkles (@pnkysparkles) on

Enligt Erik så har tjejerna så lite kläder på sig när de sänder att Erik tvingats onanera så mycket att hans penis blivit röd, irriterad och slutligen infekterad.

Åkommorna har tvingat Erik att äta antibiotika.

Lisa Peachy, en annan känd streamer.

I stämningsansökan vill Erik ha 25 miljoner dollar, ungefär 230 miljoner svenska kronor. Men han vill också förbjuda fyra av kvinnorna han följer att sända mer, eftersom de orsakar skador på hans penis.

Ont i ögonen av allt tittande

Vidare hävdar Erik i sin stämningsansökan att de lättklädda tjejerna fått honom att sitta så länge vid datorn och onanera att han fått röda och irriterade ögon.

Som grädde på moset råkade Erik, under en av sina maratonsittningar, ejakulera sperma på datorn, som ska ha orsakat strömavbrott i hela lägenheten.

Det är ännu oklart om Erik får rätt i sin stämningsansökan.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se den här galenskapen!