Familj bygger klassisk Mustang helt av snö – då skyndar polisen dit och slår till med klockrent spratt

Polisen utför dagligen ett tufft arbete som främst går ut på att värna allmänhetens säkerhet – och varenda gång jag varit i kontakt med ordningsmakten så har jag fått ett proffsigt och trevligt bemötande.

Givetvis finns det ”rötägg” inom alla yrkeskårer, men just poliser anser jag förtjänar mer respekt än de vanligtvis får. Deras jobb är ovärderligt och jag imponeras över hur de kan hålla så god min trots alla hemskheter de får se.

En del konstaplar har till och med klockren humor – som amerikanen Mick Downing.

Det hade snöat kolossalt mycket i USA:s delstat Nebraska, så för att hitta på något roligt med sina två tonårsbarn Shelby och Spencer bestämde sig pappa Jason, 43, för att skapa något av det vita puder som fallit utanför deras hus.

Polisen kom förbi

Tillsammans byggde familjen då en Ford Mustang – av snö, i full skala. Skapelsen tog fem timmar att färdigställa – och blev sedan en trevlig attraktion i grannskapet, skriver Ladbible.

Bildkälla: SWNS/Ladbible

En dag åkte dock polisen Mick Downing förbi. Han är kompis med Jason, som byggde bilen – och hade sett deras imponerande bygge på Facebook. Då bestämde han sig för att spela sin vän ett spratt. Konstapeln klev ur sin egen bil och satte en lapp vid Mustangens ”vindruta”.

På den stod det att bilen var tvungen att flyttas inom 24 timmar – annars skulle den bli bärgad till den svidande kostnad.

Bildkälla: SWNS/Ladbible

Efteråt fick sig alla ett gott skratt åt polisens roliga påhitt – och givetvis fick snöskapelsen stå kvar för att sedermera försvinna på naturlig väg.

Det här blev verkligen ett spratt som alla tjänade på och jag måste dessutom tillstå att den där snöbilen är ett otroligt bygge av familjen!

Tryck nu på gilla eller dela för att sprida skrattet vidare till dina vänner!

 

Läs mer om...