Flickvän lägger ut förlovningsbild på Facebook – men privata detaljen får vännerna att skrika rakt ut

Nu för tiden har det blivit allt vanligare att folk tillkännager stora nyheter, som förlovning eller tillökning, via sociala medier. Facebook och Instagram är väl mest populärt – och där ser man titt som tätt att bekanta lägger upp både roliga och mer dystra tillkännagivanden.

Det här har blivit allt mer naturligt i takt med att nästan alla har ett konto. Förr skickade man kort eller skrev brev, men i dag ska ju så gott som allt berättas eller avslöjas via internets många kanaler.

Det gäller allt att hänga med i svängarna!

Samtidigt finns det självfallet tydliga uppsidor med de här moderna möjligheterna. Nu för tiden slipper man meddela varenda människa i släkten eller bekantskapskretsen om det hänt något stort. I stället räcker det med ett enda inlägg på nätet.

La upp förlovningsbild

Så tänkte troligen det här paret som valde att underrätta sina nära och kära om sin förlovning via Facebook. Man la upp ett foto och en text från kvinnans konto.

Facebook

Jag är verkligen välsignad i dag eftersom mitt livs kärlek frågat om jag vill gifta mig med honom. Jag kan inte sätta ord på hur lycklig jag är och vilken tur jag haft. Han hade inte möjligheten att ge mig en riktig ring än, men det är ju insidan som räknas.

Jag vet att vi kommer leva lyckliga tillsammans, oavsett alla materiella ting. Snart återkommer vi med ett datum”, skrev kvinnan på Facebook och syftade på det kommande bröllopet.

Facebook

Men dessvärre tittade inte den framtida bruden så noga på bilden innan hon la upp den.

Något privat råkade nämligen slinka med!

Facebook

Snabbt så lade hennes kompisar märke till en liten förpackning ner i vänstra hörnet.

Fanns en till nyhet

Då drog kommentarerna igång!

Facebook

Vännerna såg att det var ett öppnat graviditetstest – och då tvingades paret snart att uppdatera sitt originalinlägg.

Det fanns ju ytterligare en stor nyhet att avslöja!

Facebook

Okej, kompisar –  vi ska ha barn också!

Så kan det gå när man är lycklig, men två underbara nyheter är ju bättre än en! Tryck på dela-knappen här nedanför om du håller med och för att sprida glädjen vidare!