Häftiga renoveringen gör braksuccé på nätet – se nu otroliga ”skatten” som döljer sig under trappan

Trappor i huset är ett perfekt litet skrymsle att gömma saker på. Trappor har i övrigt inte så mycket mer att erbjuda än en väg upp eller ned för övervåningen.

Men som med allt annat här i livet, det blir ju vad man gör det till. Ett australiskt hem har fått ett enormt lyft – just för att man bestämde sig för att göra något alldeles speciellt av sin trappa. Bygget gör nu braksuccé online.

Många hem tar inte tillvara på den tomma yta som ofta skapas under trappor. Somliga använder utrymmet till ett litet förråd och andra låter det bara vara.

Det är dock extremt sällan som man får se att den här platsen utnyttjats till något häftigt.

Gömmer otrolig ”skatt”

Ett hus i Australien har nu dock fått ett kopiöst lyft – just för vad man gjort med sin trappa.

Det är byggföretaget Murray Berrill Constructions som ligger bakom idén – som man nu delat på sin Facebooksida.

”Här är något för vin-älskare. Vad gör man av den döda ytan under trappan? Man skapar en lättåtkomlig vinkällare. Stolt över den här”, skriver företaget.

Något spännande att visa gästerna

För ja, i trappan har man byggt in lådor – och när de dras ut, så har det här huset plötsligt en dold skatt för alla som älskar vin. Med plats för hela 156 flaskor, skriver The Mirror.

Trappan fungerar givetvis fortfarande som tidigare, men den dolda vinkällaren är verkligen något att visa upp för sina gäster eller bekanta.

Tänk vad häftigt att bara behöva dra ut en låda – ur trappan – när man är sugen på en flaska vin på lördagskvällen. En sådan här lösning borde finnas i varje hem, kan man ju tycka!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vinälskande vänner också får se det här idag!