Här är doftljuset för alla singlar inför Alla hjärtans dag – luktar engångsligg: ”Kondomer och gammal fylla”

Alla hjärtans dag är i antågande och precis som alla andra år går dagen i romantikens tecken. För alla med partner, det vill säga.

För människor som inte har någon partner brukar Alla hjärtans dag inte innebära något speciellt, bortsett från att alla ens vänner med partner är upptagna.

Just i år blir det dessutom svårt att träffa någon, då det råder en pandemi och man råds att hålla sig hemma i den mån det går för att minska smittspridningen. Garanterat en ensam Alla hjärtans dag för alla singlar, med andra ord.

Men misströsta inte! För den singel som trots allt söker känslan av lite romantik och närhet kan man slå till på det här nya doftljuset – som luktar engångsligg.

Bakom det minst sagt unika doftljuset ligger företaget Flaming Cr*p, vilket på svenska bäst översätts till Brinnande Skit.

De har, lagom till Alla hjärtans dag, släppt ett ljus som ska skänka en släng av romantik åt alla singlar, som sitter hemma på kammaren under årets mest romantiska dag.

Pizza, grogg och kondomer

Doftljuset, som fått det vitsiga namnet ”The one night stand(le)” ska alltså lukta som ett engångsligg. Hur doftar då ett engångsligg?

Enligt företaget själva så består ljuset av fyra olika nyanser:

”Till en början känner man doften av pizza, som ju är början på alla bra dejter, och därefter kommer doften av en god drink, närmare bestämt en passionsfrukt-martini.

Sedan följer doften av en kondom och avslutas med doften av en taxibil, för att påminna om när man smiter hem på morgonkvisten.”

Bildkälla: Flamin Cr*p

”Tar med dig på en sensuell resa”

Ljuset kostar 15 pund, vilket motsvarar ungefär 170 svenska kronor, och har en brinntid på ungefär 30 timmar – vilket ju är bra mycket längre än ett genomsnittligt engångsligg.

Ljuset är tillverkat av sojavax och återanvänt förpackningsmaterial.

– Mångas dejtingliv har varit katastrofala sedan förra året, men One night stand(le) tar med dig på en sensuell resa med middag och drinkar, med dofter som påminner om sex och den där stela taxiresan hem, säger Oliver Burr, medgrundare av Flamin Cr*p, till Daily Star.

Bildkälla: Andreas Granfors/Newsner

Vill man hotta upp sin Alla hjärtans dag så kan man göra det här.

Skulle du vilja ha det här ljuset? Tryck på DELA-knappen så att dina singelvänner får se det här idag!