Här är nyttiga armbandet som ger dig en el-stöt – när du tryckt i dig för mycket godis

Att äta godis eller andra godsaker var oftast förknippat med lördagar när man var barn. Men som vuxen kan man ju faktiskt själv välja när, och hur mycket, godsaker man ska stoppa i sig.

Ibland kan det dock vara svårt att lägga band på sig, det är ju så svårt att hålla fingrarna borta från den där kakburken, godisskålen eller varför inte den där härliga pizzerian nere på hörnet.

Att införa ett godis- eller snabbmatsförbud fungerar sällan, det slutar oftast med att man bryter sitt löfte. Men nu finns ett armband som sätter stopp för vad man än vill sluta med – genom att ge dig elchocker, skriver 9gag.

Armbandet går under namnet Pavlok och är framtaget i syfte att få sina användare att sluta med sina dåliga ovanor, oavsett om det gäller rökning, snabbmat eller godis.

Elstöt rakt i handen

Armbandet fungerar helt enkelt som så att man matar in vilken ovana man vill bli av med, till exempel att sluta äta godis. Armbandet känner sedan av om och när handen närmar sig munnen, då ger den ifrån sig en stöt.

Stötarna ska till slut skapa en ovilja att upprepa sin ovana för att till slut helt bli kvitt den.

Bildkälla: Youtube

Fungerar till alla ovanor

Det är inte bara småätande som kan avhjälpas med Pavlok-armbandet utan enligt företaget själva så kan man även få hjälp med att sluta shoppa och röka till exempel.

”Sluta röka, sluta bit på naglarna, sluta dra dig i håret. Pavlok är den naturliga lösningen som kommunicerar med din reptilhjärna och hjälper dig att bli av med dina ovanor”, skriver de på sin sajt.

Det är dock allt annat än billigt att bli av med sina ovanor, armbandet kostar nämligen runt 1 500 kronor.

Bildkälla: Pavlok

Här finns ett klipp där armbandet demonstreras!

Det här är ju perfekt till alla gottegrisar som inte kan sluta snaska i sig godis – eller har andra dåliga ovanor för den delen också!

 Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får chansen att sluta med sina dåliga ovanor!