Här är okända snopp-övningen som gör män bättre i sängen

Här är okända snopp-övningen som gör män bättre i sängen

Stor bil, stor plånbok, stora muskler, stor personlighet, stor snopp. Storlek i all ära men vill man bli riktigt populär bland kvinnorna så bör man också vara lite uthållig i sänghalmen.

För att lyckas med det så behöver man kunna ha erektion länge samt kontrollera när man når klimax. Hur gör man då det?

Enligt tidningen MåBra så kan män förbättra sina prestationer mellan lakanen genom en enkel ”tjej-övning.”

Kvinnor uppmuntras ofta att göra knipövningar för att stärka musklerna kring underlivet. Dels förhindrar starka muskler inkontinens och dels får kvinnor starkare orgasmer tack vare starka muskler.

Fungerar likadant för män

Män och kvinnor må se lite olika ut, men vi är skapta på samma vis. Det innebär alltså att även män kan dra nytta av knipövningar, trots att de kanske traditionellt sett mest utövats av kvinnor.

Bildkälla: Shutterstock

Män med stark bäckenbotten och bra blodcirkulation får hårdare och mer ihållande erektioner.

Dessutom hjälper musklerna till att kontrollera utlösningen, så att män kan hålla ut lite längre i sänghalmen, enligt Åsa Enervik, barnmorska på RFSU, skriver MåBra.

Bildkälla: Shutterstock

Så tränar du upp snoppen

Hur gör man då för att träna upp musklerna runt snoppen?

Det är helt enkelt så att man bara kniper ihop, från rumpan och framåt. För att göra det enklare att förstå så kan man tänka sig samma typ av spänning som när man är kissnödig.

Ta i ordentligt, håll några sekunder, och slappna sedan av. Se det som intervallträning för sexmusklerna. Detta går att göra var som helst, flera gånger om dagen.

Bildkälla: Shutterstock

Vill man dra till med en liten överkurs kan man se till att ha erektion innan man tränar och lägga en handduk ovanpå för att öka motståndet litegrann.

Kände du till det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!