Shoppinggalna fruns unika födelsedagstårta – ser ut PRECIS som ett postpaket

När ens älskling fyller år vill man givetvis försöka bjuda på något speciellt. Det kan dock vara svårt att komma på det där geniala, oväntade och kreativa. Många gånger landar det i en fin gåva och ett gulligt kort, men det är vanligtvis först när man vågar sticka ut från mängden och vara lite galen som det blir en riktig braksuccé.

Maken Waylon bestämde sig för att ge din fru Emily något alldeles speciellt när hon fyllde år – och valde att fokusera födelsedagstårtan. Han ville koppla den till hennes stora intresse för shopping – och fixade därför en bakelse som såg ut EXAKT som ett postpaket.

Emily är en proffsfotograf som älskar att handla saker på nätet. Framför allt från sajten Amazon som säljer så gott som allt. Hon får hem omkring två till tre paket i veckan, vilket hon själv berättar i en intervju med tidningen Cafe Mom.

Tog åtta timmar att baka

När det var dags för hennes födelsedag bestämde sig därför maken Waylon, som går under smeknamnet Mac, för att anspela på det här intresset – genom en unik födelsedagstårta. Han kontaktade konditoriet Sweet Dreams Bakery i närheten och förklarade sin idé – och det visade sig att de gladeligen tog sin an uppdraget.

Bild: Facebook/Emily Williams-Mcguire

Det gick ut på att skapa ett postpaket från Amazon med alla tänkbara detaljer som vanligtvis finns på ett sådant – men rubbet skulle vara ätbart. Allt från paketeringstejp och kartongen till den vita etiketten med alla koder på.

Bild: Facebook/Emily Williams-Mcguire

Det löste man – på ett spektakulärt läckert sätt. Det tog, enligt sajten Diply, hela åtta timmar att få ihop tårtan. Kostnaden landade på 50 dollar, motsvarade cirka 500 kronor.

Bild: Facebook/Emily Williams-Mcguire

När det så var dags för avtäckningen den 19 juli, så satte Mac ner ”paketet” framför sin fru Emily på hennes födelsedag.

Tog en närmare titt

Först trodde hon att det var ett vanligt paket från Amazon, så verklighetstroget var bakverket.

– Jag trodde han ville driva med mig eftersom han alltid skämtar om mina paket från Amazon, men då sa han ”Här är din tårta”, berättar Emily för USA Today.

Bild: Facebook/Emily Williams-Mcguire

Då tog hon en närmare titt på presenten – och insåg då var det egentligen var!

Hon la sedan ut bilder på tårtan på Facebook – och inlägget fick inom kort tiotusentals gilla-markeringar och delningar. Många verkar gilla de speciella detaljerna på paketet – som att leveransadressen är ”1234 Birthday Lane”.

Tycker du också att det här var klockren gjort av maken? Tryck då på dela-knappen, eller tagga en shoppinggalning som garanterat velat ha en sådan här födelsedagstårta!