Harry, 32, dricker sitt gamla kiss varje dag – påstår att det gör honom smartare

Regelbunden motion, välbalanserad kost och lagom många sömntimmar. Så brukar de flesta av oss bibehålla en hälsosam livsstil.

Men som med allt annat här i livet finns det alternativa vägar att gå – och så länge man inte mår sämre av något så finns det väl ingenting som hindrar en från att leva som man själv mår bra av.

Men frågan är om inte Harry Matadeen, 32, har den mest ovanliga ”hälsosamma” livsstilen. Han lagrar nämligen sitt eget urin i upp till en månad och dricker det sedan – för att det gör honom smartare, skriver Unilad.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Det för fyra år sedan Harry, från Birmingham i England, började med sin minst sagt ovanliga hälsokur. Han använder sitt eget urin på olika sätt för att må bättre.

Lagrar sitt urin i en månad

Harry lagrar sitt urin, oftast runt en månad, och sedan dricker han det och masserar sig i ansiktet med det.

Varje dag dricker han ungefär två deciliter med gammalt urin som han dessutom toppar med en skvätt färskt urin.

Enligt Harry själv så gör det honom yngre, friskare – och smartare. Han lyckades, enligt egen utsago, även bota sin depression genom att dricka sitt urin.

– Jag mådde dåligt, både psykiskt och fysiskt och när jag började med urin-terapin kunde jag känna hur det gjorde underverk. Min depression släppte av att använda färskt urin medan min lagrade urin gav en otrolig energi. Min hjärna känns skarpare än någonsin och min depression är långt borta, säger Harry till Unilad.

Bildkälla: Youtube

Tackar sitt urin för fin hy

När Harry berättar för folk han träffar att han är 32 år gammal är det sällan folk tror honom, de tror ofta att han är i 20-årsåldern. Något han tackar sin urin-terapi för.

– Jag är inte så fåfäng av mig så att se yngre ut ger mig inte jättemycket, men det gör mycket för min energi. Det är dessutom helt gratis, säger Harry till Unilad.

Bildkälla: Youtube

Harry kan numera titulera sig urin-konnässör.

– Jag har lärt mig allt jag kan från Facebookgrupper som handlar om att dricka sitt urin. Där lärde jag mig bland annat hur man lagrar urin och att det blir gammalt redan efter fyra dagar. Låter man det stå ännu längre så blir det väldigt kraftfullt och hjälper en att utvecklas, säger Harry till Unilad.

Älskar att dricka det

Harry beskriver sig som beroende av att dricka och massera sig med sitt eget urin.

– Jag kände ju mig bättre direkt efter att ha druckit det så jag ville fortsätta. Visst var smaken ganska konstig till en början, men nu är jag beroende av det, säger Harry till Unilad.

Här kan du se ett klipp där Harry dricker sitt urin.

Vad tycker du om det här? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!