Kusligt: Mannen tar en bild av sitt kök – tittar närmare och ser obehaglig detalj som får honom att flytta direkt

Det här med andar, spöken och andra övernaturliga ting är oftast ganska svåra att tro på. Det finns nästan alltid en logisk förklaring om man bara tar sig tid att tänka efter.

Men då och då stöter man på något som verkligen får en att undra hur det egentligen ligger till. Bilden här nedanför är ett sådant exempel. Den har skickats runt och diskuterats flitigt på nätet.

Anledningen? Bilden har gett tusentals rysningar på grund av en obehaglig detalj.

Bilden dök först upp på nätforumet Reddit, där en användare lade upp bilden och förklarade varför den fått honom att flytta.

”Hörde oljud från köket”

Användaren laddade upp bilden i ett forum där man diskuterar spöken, och skrev intill bilden:

”After taking it I checked [the] kitchen and found no one. I then checked every room after and no one else was in my house. Front door [was] locked and all windows were shut too. No idea what’s happened.

”Efter att ha hört oljud från köket, så tog jag en bild. Det här är vad jag såg. Efteråt kollade jag alla rum i huset men ingen var där. Ytterdörren var låstt och alla fönster stängda. Jag har ingen aning om vad som hänt.”

Bildkälla: Reddit

Ser du det läskiga?

Ser du vad som gav mannen fullständig panik? Om inte så kommer bilden här igen, inzoomad.

Bildkälla: Reddit

Här är bilden, återigen. Ser du det läskiga nu?

Bildkälla: Reddit

Där, bakom dörren, döljer sig en kvinna som det ser ut.

Vilda diskussioner har uppstått på nätet om vad det kan vara där bakom dörren. Vissa menar att bilden bara är fejkad, och att någon klippt in huvudet bakom dörren för att skrämmas, skriver The Mirror.

”Bestämt mig för att flytta”

Andra tror att det rör sig om ett elakt skämt från någon av mannens tre rumskompisar, men enligt mannen själv så var ingen av dem hemma när han tog bilden.

Andra är helt övertygade om att det faktiskt rör sig om ett spöke som gömt sig i huset.

”Bilden är inte fejk, även om jag önskar det. Jag har nu packat ihop en del av mina saker, och tänker flytta hem till min familj igen. Jag har förklarat för mina rumskompisar varför jag flyttar, men de vill bo kvar här” har mannen skrivit som en uppdatering.

Det är ännu inte klarlagt exakt vad det är i bilden.

Vad tror du att det är? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!