Kvinnan portas från djurparken – efter märklig kärleksaffär med schimpans: ”Vi har en affär”

Alla som någon gång haft ett husdjur, och många som inte haft ett, vet hur enkelt det är att knyta an till ett djur. De är så nyfikna, vänliga och oskyldiga att det i princip är omöjligt att inte tycka om dem.

Men att bli romantiskt involverad med ett djur är minst sagt problematiskt, speciellt om djuret i fråga lever på ett zoo. Men det är exakt vad som hänt mellan Adie Timmerman och schimpansen Chita.

Enligt Adie älskar de varandra – något som nu fått djurparken att agera genom att porta Adie, skriver Aftonbladet.

Varje vecka i över fyra år har Adie besökt den manliga schimpansen Chita, 38, på Antwerpen Zoo i Belgien. Men nu är det slut på romansen.

Djurparken sätter stopp

Adie Timmerman hävdar bestämt att hon och Chita har en kärleksrelation, på så vis att de vinkar och ger slängpussar till varandra genom glaset på Antwerpen Zoo.

Bildkälla: Youtube

– Jag älskar honom och han älskar mig, säger Adie enligt Aftonbladet.

Nu sätter dock personalen på djurparken stopp för det minst sagt ovanliga ”förhållandet”.

Anledningen? Förhållandet påverkar Chita negativt. De andra schimpanserna stöter bort Chita eftersom han umgås för mycket med människor.

”Vi har en affär”

– När besökarna inte är där sitter han för sig själv, säger personal på djurparken, enligt Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube

Chita har ett starkt band till just människor, eftersom han växte upp med dem. Därför umgås han hellre med besökare än med de andra schimpanserna.

Till Adies stora sorg.

– Jag har inget annat. Varför vill de ta detta från mig? Vi har en affär, det är allt jag säger. Dussintals andra besökare får ta kontakt. Så varför inte jag? undrar Adie Timmermans enligt Aftonbladet.

Bildkälla: Youtube

Här nedanför kan du se ett klipp om händelsen!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!