Laura ska raka sig ”där nere” under het dejt – men intima detaljen får henne att springa därifrån i panik

Att dejta och leta efter kärleken är sannerligen ingen dans på rosor, även om man kanske minns tillbaka på det så när man väl är gift och stadgad flera år senare.

Att dejta är, i alla fall i början, nervöst och ofta lite pinsamt åt det ena eller andra hållet och dråpliga situationer uppstår så gott som hela tiden. Det finns alltid en eller flera historier från början på ett förhållande där den ena parten gjort bort sig rejält.

Men frågan är om inte dejten som Laura Mazza från Australien var med om tar priset.

Laura Mazza är idag i 30-årsåldern och har familj med flera barn. Men precis som alla oss andra har även Laura varit ung och dejtat i jakt på kärleken.

Facebook berättar den populära mamman, som också är författare och inspiratör, om en mardrömsdejt hon hade i sin ungdom.

Inte beredd på rajtantajtan

Laura hade träffat en kille några gånger och vid ett tillfälle befann de sig hemma hos killen. Saker och ting började hetta till, något som Laura inte var beredd på. Hon hade nämligen inte förberett sig.

”Mina nedre regioner hade inte sett en rakhyvel på fem veckor. Så jag smet in på hans toalett. Tanken var att jag skulle stanna därinne en stund, sedan säga att jag inte mådde så bra och sedan åka hem. Men när jag var i badrummet fick jag en idé. En väldigt, väldigt dålig idé” inleder Laura sin berättelse.

Den dåliga idén skulle visa sig få ödesdigra konsekvenser.

”Hår över hela badrumsgolvet”

”Jag kollade lite i hans badrumsskåp och hittade en rakhyvel! Jag letade efter raklödder men hittade inget. Jag tänkte att det kanske skulle räcka med att blöta ned hyveln med lite vatten, men mäns rakhyvlar är brutala. Jag rakade bort hårtuss efter hårtuss, och allt bara hamnade på hans badrumsgolv och i mina neddragna byxor” fortsätter Laura.

Laura fortsatte sin ”rakning” med följd att hon började blöda lite här och där på grund av den vassa hyveln.

”Jag försökte torka mig med toapapper så gott jag kunde och slet bort resten av håret, och delar av min hud, med hjälp av hyveln. Jag gick ut och låtsades inte om att jag lämnat hans badrumsgolv fullt av könshår. Allt fortsatte gå bra sedan, vi var intima och allt blev hetare och hetare. Tills han tog av mig mina byxor och en stor tuss av mitt könshår trillade ut på sängen. Jag viskade till honom att jag var tvungen att gå, och sedan hördes vi aldrig mer” avslutar Laura sitt minst sagt pinsamma minne.

Lauras inlägg hyllas nu över hela nätet, för att mamman inte är blyg av sig och bjuder på sig själv!

Har du någon pinsam dejt-historia? Tryck på DELA-knappen för att sprida den här pinsamma – men underbara – historien!