Lisa beställer sexigt julplagg på nätet – men resultatet får nu tusentals att gapskratta högt

Nätshopping är en hel vetenskap, speciellt om man handlar kläder. Det kan tyckas bekvämt att sitta hemma vid datorn och shoppa, men man missar ju då bland det viktigaste när det kommer till kläder: att prova plagget.

Sitter det inte rätt så ser det sällan snyggt ut heller. Så det är en vild chansning att beställa hem kläder från nätet, trots att sajterna idag har ganska välutvecklade mätverktyg för att man ska kunna hitta rätt storlek.

Någon som verkligen kommer att ta sig en funderare kring det här med nätshopping är tvåbarnsmamman Lisa Williamson.

Den 28-åriga skotskan ville hitta en julutstyrsel till sin danskurs – och när hon hittade en lite sexigare variant online, så bestämde hon sig för att slå till, enligt The Mirror.

Såg jättesexigt ut på nätet

Varan kostade bara 6,98 pund, motsvarade ungefär 80 kronor, vilket kanske borde fått varningsklockor att ringa – men bilderna fick plagget att framstå som både högkvalitativt och snyggt.

Bildkälla: Ebay

När leveransen kom hem några dagar senare så skulle Lisa dock notera att saker och ting inte riktigt var vad hon hade hoppats. Utstyrseln framstod som rena dyngan – och även om den enligt säljaren skulle passa de flesta kroppsstorlekar, så stämde det inte riktigt.

Så gott som varenda detalj var fel – och det enda som verkade överensstämma med annonsen var plaggets röda färg.

För att vara på säkra sidan, så valde mamman dock att testa sin nya julkostym. Det skulle dock bara göra saken ännu värre – och det roliga resultatet la hon ut på nätet för att bjuda familj och vänner på ett gott skratt.

Bildkälla: Facebook

– Det stod att plagget skulle passa min kroppsstorlek, men när jag provade utstyrseln så kunde jag inte låta bli att fnissa, säger hon enligt The Mirror.

Bilderna har nu blivit en riktig succé på sociala medier – och de definierar verkligen vad låg kvalitet är. Att jämföra bilderna på modellerna och de med Lisa är rena utopin. Vilken blåsning!

”Mer försiktig framöver”

Kan man någonsin lita på reklam igen efter det här?

– Jag kommer att fortsätta handla online, men däremot vara mer försiktig, menar Lisa.

Bildkälla: Facebook

Jag måste säga att jag tycker den här 28-åringen är helt underbar som kan bjuda på sig själv på det här viset. Visst, det blev ett dåligt köp, men det är ju leverantörens fel – och inte hennes.

Så kan det bli ibland, men i och med att det inte handlade om några större summor, så verkar de flesta kunna kosta på sig ett gott skratt åt det hela.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner får se hur det kan gå! Eller tagga någon som är besatt av nätshopping!