Maken gräver 800 meter lång tunnel till lokala puben – för att slippa lyssna på frun

Att leva tillsammans med någon man älskar kan vara helt underbart. Man skrattar tillsammans, äter tillsammans och sover tillsammans.

Men det finns självklart vissa nackdelar också. En av de vanligaste orsakerna till att relationer får problem är faktiskt att den ena partnern snarkar.

Den här mannen, Patsy, fick nog av sin frus snarkningar som höll honom vaken om nätterna. Men sättet han hanterade det hela på skiljer sig nog från hur vi andra skulle hanterat en liknande situation.

Huruvida det här är helt sant eller inte är svårt att verifiera, men berättelsen har blivit vida omskriven – och är verkligen speciellt!

Patsy, som är rörmokare till yrket, var lyckligt gift med sin fru. Det fanns dock ett problem, hon snarkade väldigt högljutt och det enda sättet som Patsy kunde få lite nattsömn på var att ta några öl innan han lade sig.

Inspirerades av en film

800 meter från hemmet låg den lokala puben. Efter att ha sett filmen Nyckeln till Frihet, där en fånge rymmer från fängelset genom att gräva en lång tunnel under fängelset, skred Patsy till verket.

Wikimedia Commons

Med hjälp av verktyg han hade hemma så började han gräva en tunnel som löpte under huset och hela vägen till puben, ett projekt som tog honom 15 år att slutföra.

Tunneln slutade inne på damernas toalett inne på puben och runt klockan 23.00 varje kväll kröp han iväg till puben, tog några öl och kröp sedan hem för att sova igen.

Men’s Corner

Grannens avlopp sprack

Men när grannens avloppsrör sprack så upptäcktes tunneln och Patsy ställdes inför rätta då han ansågs ha orsakat sprickan. Väl där erkände han sitt dåd och förklarade sig.

– Jag är egentligen glad att jag åkte fast. Min fru undrade varför jag alltid luktade alkohol på morgonen och ägaren till puben undrade varför jag dök upp från ingenstans, förklarade Patsy enligt sajten Men’s Corner.

Det finns bra och dåliga sätt att reda ut problem i hemmet på, men den här mannens udda lösning fick mig att skratta högt. Dela det här med dina öl-älskande vänner!