Tjejen gifter sig med 70-årig för pengar, efter bröllopsnatten rusar städerskan in och frågar vad som hänt

Att gifta sig för pengar är sällan en bra idé.

Man kanske får ett bekvämare liv en stund men sedan går det ofta utför. Jag tror inte man blir lycklig av det i längden. Att gifta sig för kärlek så kan man jobba för att pengarna ska komma sedan, det är min melodi.

Den här historien handlar om en ung kvinna som väljer att försöka ta sängvägen genom livet. Men det går inte riktigt som hon tänk sig!

I den här storyn checkar en ung tjej och hennes betydligt äldre man in på ett hotell för att ha bröllopsnatt. Personalen verkar inte superförtjusa över upplägget.

Vad ska en sådan ung tös med en gammal gubbe till?

Men dagen efter får de höra något som får dem att skratta riktigt gott. Och jag tror ärligt talat ni också kommer göra det.

Anna Nicole Smith och hennes betydligt äldre man när det begav sig

25-åringen gifter sig för pengar

En 70-årig brudgum och hans 25-åriga vackra brud orsakar många höjda ögonbryn när de checkar in på ett hotell.

Prick klockan åtta morgonen efter spatserar 70-åringen in i frukostrummet medan han visslar en glad trudelutt. Han sätter sig vid ett bord och beställer frukost med ett strålande leende mot servitrisen.

En kvart senare vinglar hans unga fru in på rangliga ben. Hon har stora påsar under ögonen och hennes hår står åt alla håll.

Hon ser så bedrövlig ut att en städerska rusar fram till henne:

– Herregud, vad har hänt? Du är en ung brud med en gammal man, men du ser ut som om du hade varit i slagsmål med vilda hundar.

– Den jäkeln lurade mig. Han sa att han hade sparat i 50 år. Jag trodde att han pratade om pengar…

Var inte snål, DELA om historien fick dig att skratta!