Nervös 7-åring ska ta sitt första skolfoto – men se nu klockrena detaljen som får tusentals att skratta

Att ta sitt skolfoto är alltid nervöst, jag kommer själv ihåg hur nervös jag var ända tills fotografen bränt av blixten och jag kunde slappna av.

Att få välja mina egna kläder till skolfotot var dock superviktigt – och för sjuåriga Addison var det inget undantag.

Men resultatet blev inte riktigt som förväntat.

Mamma Laura Pyle, från Somerset i amerikanska Pennsylvania, uppmuntrar alltid sina barn att vara självständiga. Därför var det heller inget konstigt när hennes sjuåriga dotter Addison prompt ville ha sin favoritklänning på sig på skolfotot.

Bildkälla: Facebook

Blev inte helt som förväntat

Klänningen, en grön med paljetter, åkte på och mamma Laura skjutsade till skolan samtidigt som hon höll tummarna för att inget skulle spillas på klänningen innan fotot tagits.

Innan fotot hade Laura inte ägnat mycket tanke åt att klänningen var grön – men det gjorde hon efteråt. När de färdiga bilderna kom med posten uppdagades det att den gröna klänningen ställt till det något.

Bildkälla: Facebook

Fotografen hade nämligen använt sig av en så kallad ”green screen”. En green screen används ofta vid filminspelningar och är placerad bakom foto-objektet. En green screen gör att man kan lägga vad som helst som bakgrund. Det hade resulterat i jättefina bilder – om det inte varit så att Addisons klänning var just grön. Addisons klänning hade därmed fått exakt samma färg och mönster som de valda bakgrunderna.

Bildkälla: Facebook

När Laura såg bilderna brast hon genast ut i gapskratt.

Bildkälla: Facebook

– Jag kunde inte sluta skratta. Jag tog några snabba bilder och skickade till min man. Det här måste vara det roligaste misstaget jag någonsin gjort, skriver Laura på sajten Love what matters.

Bildkälla: Facebook

– Andra familjer hade kanske blivit ledsna eller upprörda men både jag, Addison och min man älskar fotona. Det här kommer vi skratta åt under flera år framöver, avslutar mamma Laura.

Bildkälla: Facebook

Skolfoton behöver alltså inte vara så nervösa tillställningar när allt kommer omkring – de kan till och med vara riktigt roliga. Tryck på dela-knappen så dina vänner också får se det här underbara misstaget!

Y'all. THIS IS THE BEST FUCK UP I HAVE EVER DONE. ???I let Addison pick her dress out for picture day. She…

Posted by Laura Pyle on Friday, 21 September 2018