Nu finns en dejtingsajt för män med liten penis – här är unika måtten som krävs för att bli medlem

Det finns över 7,5 miljarder människor på jorden, och alla är unika på sitt eget sätt. Vi är olika långa, olika stora och har olika hår- och ögonfärg.

Därför är det också helt naturligt att män har olika stora penisar. I tidningar och på tv målas det idag upp en idealbild av att män ska ha stora penisar. Men vad gör man om man är lite mindre därnere?

Nu kommer en dejtingsajt för män med små penisar, och tusentals har redan blivit medlemmar.

Det är Ladbible som rapporterar om sajten Dinky One, som nyligen lanserats. Sajten riktar sig till män med penisar av storlek mindre samt till kvinnor som söker män med små penisar.

Så liten penis ska du ha

En genomsnittlig penis mäter 14 centimeter världen över. För att få bli medlem måste män ha en penis som är mindre än detta.

Bildkälla: Shutterstock

”Om du har en penis som är mindre än genomsnittet finns det ingen anledning att skämmas. På Dinky One har alla liten penis. Det innebär att alla du dejtar är medvetna om detta och just därför behöver du inte känna någon press eller ångest,” står det på hemsidan.

Nästan 30 000 medlemmar

Sedan starten har Dinky One fått över 28 000 medlemmar, av dessa är ungefär 27 procent kvinnor.

På hemsidan går det att läsa följande:

”Precis som män som är mindre än genomsnittet, finns det även kvinnor som är mindre än genomsnittet. De kan ofta tycka att samlag är smärtsamt. Det finns även kvinnor som tycker att sex med en mindre man är bättre, eftersom de männen ofta är bra på de andra delarna av sex”

Med andra ord finns det nog någon för alla, som det gamla uttrycket lyder.

Vill man bli medlem, så blir man det här.

Bildkälla: Dinky One

Känner du någon som skulle kunna finna kärleken här? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!