Nya drömjobbet: Tjäna tusenlappar – på att lata dig framför TV:n

Att ligga på sofflocket och titta på TV är, utan att överdriva, lite av min favoritsyssla.

Efter att man ätit middag och städat undan allt i köket är det bara så himla skönt att få slänga sig på soffan och koppla av framför TV:n.

Därför blev jag så glad när jag läste detta, nu finns det alltså ett jobb som går ut just på att titta på TV för ungefär 225 kronor i timmen.

 

Det är nog många fler än jag som gillar att ligga på soffan och kolla på TV och nu kan man alltså få betalt för att göra det, skriver sajten Daily Snark.

225 kronor i timmen

Det är den amerikanska streamingtjänsten Streaming Observer som söker testpersoner för att titta på TV i timtal. I försöket kommer man att få se på olika TV-kanaler och fota, filma och anteckna hur man upplever sitt tittande. För besväret belönas man med 25 dollar i timmen, vilket motsvarar cirka 225 svenska kronor.

Bildkälla: Shutterstock

Vara så tillgänglig som möjligt

Tjänsten kräver att man är 18 år fyllda, har tillgång till en TV och har möjlighet att jobba minst tio timmar i veckan, men det uppskattas om man har så mycket tid som möjligt att ligga på soffan och titta på TV.

Att få betalt för att titta på TV må låta som en barndomsdröm men är alltså helt sann! Tryck på dela-knappen för att dela den här otroliga karriärsmöjligheten!